Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lányok, ha lenne meleg barátot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha lenne meleg barátotok, akkor szívesen megnéznétek, ahogy sráccal szexel, vagy mivel barát, így inkább nem szeretnétek őt ilyen helyzetben látni?

Figyelt kérdés

2020. jan. 16. 20:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ez nem semmi! :)
2020. jan. 17. 13:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát láttam már olyan párost ahol lettem volna sali abban a szendvicsben, de sokra nem mennék velük max nézhetném, annak meg mi értelme?
2020. jan. 17. 16:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem akarom egyetlen barátomat még csak meztelenül sem látni, nemhogy szex közben!!! Mindegy, hogy nő vagy férfi, heteró vagy meleg a barátom, rosszul lennék tőle, ha végig kellene néznem, ahogy szexel valakivel!
2020. jan. 18. 15:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy barátnőm akit nagyon izgatja ha két pasi van előtte. Sőt keresünk is folyamatosan egy harmadinak pasit. elég ha bi.
2020. jan. 22. 09:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Csajom pasit keres hogy valaki leszopjon előtte.
2020. jan. 22. 09:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A meleg barátom nem szeretné hogy ilyen helyzetben lássam, mert me-leg. És én sem szeretném. Ennyit erről.
2020. jan. 22. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!