Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt olyan, hogy belefaradtatok a valo eletbe?
4 eve vagyunk egyutt a baratommal. Nagyon jol megvagyunk, termeszetesen vannak surlodasok kozottunk (ami normalis dolog).
Nehany hete, en rettenetesen belefaradtam az eletbe, marmint ugy, hogy barhova megyunk es akik nem tudjak, h mi egy par vagyunk ,akkor magyarazkodni kell, vagy titkolozni. En munkatarsak elott titkolom, mert ok csak munkatarsak es nem baratok, megis allandoan lanyt akarnak nekem szerezni.
Arra lennek kivancsi, hogy ezt ki hogy dolgozta fel? Hogy esett tul ezen az egesz lelkinyomason?
Mert nalunk a csalad, a csalad kozeli rokonsaga, es sok-sok kozelebbi, bar mar tavolabbi barat is tudja rolunk ,h mi egy part alkotunk.... de mar annyira elegem van abbol, hogy en erzem magam kellemetlenul, ha epp elmerem mondani valakinak, hogy meleg vagyok.
Mi hét éve vagyunk együtt, szintén vannak a mai napig kellemetlen pillanatok de már nem tud hatni rám.
Régen lesütött szemmel azt mondtam majd alakul, most már élesen a szemébe mondom az érdeklődőnek hogy ez az én személyes ügyem, ne menjünk ebbe bele.
A munkahelyemen viszont tudják, ez jelentősen megkönnyíti a mindennapjaim, ma már elég jól lehet az állások között váltogatni találj olyan munkahelyet ahol jól érzed magad. Az is előny, ha van legalább 1 meleg srác a cégnél akivel beszélgettek, esetleg csak 1,2 megbízhatónak tűnő személynek mond el.
Melegnek lenni nem bűn és nem is tragédia, ha kiderül a munkahelyeden vagy bárhol akkor sem történik semmi. Ne feledd, akik emiatt elfordulnak tőled azok annyit is érnek.
Egyik kollégám leszbikus.
Ő sem kürtöli szét a melóhelyen pedig már 40-es, se pasi, se gyerek, ezért is kérdeznek rá nála sokan, hogy miért?
Ő lerendezi azzal, hogy ez az ő saját privát szférája, és nem beszél róla.
Nem az, hogy szégyelleni kellene a dolgot, de azért egy cégnél ha az egyik sarokban fingik valaki, a másik végén már az a hír megy, hogy összef-stad magad.
Még ha a kollégák nem is homofóbok, de nagyon hamar szárnya kel minden pletykának, és nem tudhatod ki fog emiatt piszkálni.
Ne is törödj senkivel! De másnak már ne kösd az orrára!
A kollégákak semmikép!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!