Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti nem érzitek úgy, hogy...

Ti nem érzitek úgy, hogy belefáradtatok a "családi életbe"?

Figyelt kérdés

Egy kilenc hónapos babám van.

Reggel már nincs kedvem felkelni, mindig mindennap ugyanaz. Főzés, mosás, gyerekpesztrálás stb. Úgy érzem elegem van. Mit tegyek?

2016. okt. 3. 12:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Èn nem èrzek így. Ami nekem fárasztó az a nyühögès a "semmièrt", plusz a közelgő dackorszak jelei.

Mit csinálsz ezeken kívül? Jártok társaságba? Te egyedül? Kettesben a pároddal?

Egyèbkènt ez egy izgalmas időszak, változik, fejlődik a baba. Ez nem dob fel?

Mióta èrzel így?

2016. okt. 3. 12:53
 2/18 A kérdező kommentje:
Amióta megszültem nem aludtam végig az éjszakát, sőt napközben sincs időm pihenni. Ha mindent megcsinálok akkor a kicsi igényli a társaságomat. A legrosszabb, hogy senkinél nem marad nagyon anyás.
2016. okt. 3. 12:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem depis vagy. tedd változatosabbá a napokat hogy ne így érezz. nem muszáj hogy mindennap ugyanúgy teljen. és ami még jót tesz ha kicsit kimozdulsz otthonról a gyerek nélkül. 1-2 óra alatt fel lehet töltődni,és máris jobban érzed magad
2016. okt. 3. 12:58
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Az egyhangúságba tényleg hamar bele lehet fásulni. Mindenképpen próbálj pároddal kikapcsolódni, elmenni valahova kettesben, vagy csajos órákat szervezni a barátnőkkel, hogy kicsit feltöltődj.
2016. okt. 3. 12:59
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
de azért az apukájával csak el van nem..? ha máskor nem legalább hétvégén d.u. amikor tudod kb mettől meddig alszik,kicsit mozdulj ki.!!
2016. okt. 3. 13:00
 6/18 A kérdező kommentje:
Napközben félórákat alszik sajnos. Fürdeni, enni is csak este tudok amikor elalszik.
2016. okt. 3. 13:09
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Babakocsiban sem alszik jobban? Menj vele sétálni, ülj be egy kávéra valahova, vagy egy kajáldába, amíg alszik. Keress egy szép parkot, vigyél egy könyvet magaddal. Próbálj ismerkedni. Én séta közben 2 anyukával is megismerkedtem, azóta is sokszor sétálunk együtt. Legközelebbre pont azt tervezem, mostmár jöjjenek át hozzánk. Nekünk is megvolt ez a korszak, amikor csak félórát aludt. Tudom milyen. Kb 2 hónap volt mire aludt egy órát egyhuzamban.

Hagyd egy kicsit a háztartást. Nem kell mindig mindennek patentnak lennie. Próbálj együtt aludni vele. Ha érzi, hogy ott vagy mellette, talán vissza tudod altatni mikor megébred fèlóra után. Nekem néha sikerült, így pihentem vele.

2016. okt. 3. 13:19
 8/18 A kérdező kommentje:
Vidèken lakunk, nincs ilyen lehetőségem. Főznöm mindennap kell egy keveset. Pedig inkább pihennék...
2016. okt. 3. 13:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Főzz nagy adagot több napra. Mozdulj ki, mert ez csak rosszabb lesz. A párod mit csinál? Kiveszi a részét?
2016. okt. 3. 13:39
 10/18 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy a kicsi nagyon anyás, hiába segítene bárki nem marad el senkinél. Úgy érzem, lassan megőrülök, most is éppen rajtam csüng.
2016. okt. 3. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!