Hány lánnyal kell lefeküdnie egy férfinek hogy eljusson arra a szintre, hogy úgy ahogy, de ért a nőkhöz és tud magának mondjuk egy-két hét alatt (barát) nőt (és szexet) szerezni a semmiből, ha akar?
Most NEM azokra gondolok, akik alapból "alfahímnek" és "rosszfiúnak" születtek és a kamaszkoruk legelejétől mágnesként vonzzák a lányokat erőfeszítés nélkül.
Hanem azokra, akik később jöttek rá hogy hiányosságaik vannak a csajozásban és ezen elkezdtek tudatosan dolgozni és változtatni.
Mi számít elég tapasztalatszerzésnek nagyjából?
Jó, akkor nem leszek olyan, csak elképesztően megközelítem.
Mint ahogy a fénysebességet sem lehet elérni. Tehát nem lehet 300 000 km/s sebességgel menni, csak majd 299 999,9999999-cel. Vállalom.
De egyébként mi a jobb szerinted? Sírni, hogy sosem lehetek olyan, vagy dolgozni érte mégis és többet elérni, mintha nem csinálnék semmit?
Nem, egészen rosszul látod, te megközelíteni sem fogod. A jobb az, ha elfogadod, hogy nem fogod, minthogy az örökéletért küzdessz, sajnos nem elérhető, a megközelítése sem.
Különben is vergődés ez amit most csinálsz, mint egy kisgyerek aki nem éri fel a kilincset, ugrálva se, és próbál minél nagyobbat ugrani hogy elérje, de nem megy.
Vergődés hogy 19 éves koromig egy balfék voltam a nőknél nulla sikerrel...
...idén január óta pedig mióta elkezdtem csajozni:
-megszólítottam kb. 100 lányt
-megszereztem kb. 30 lány számát
-6 lánnyal csókolóztam
-1 lánnyal szexeltem
Többet értem el 11 hónap alatt, mint előtte 19 év alatt. És a sikereim száma szerintem exponenciálisan fog még nőni egy darabig, ahogy egyre több dologra jövök rá, amik segítenek abban, hogy jobb legyek a nőknél.
Eddig kb. 3-szor voltam szerelmes az életemben. Többször is töltöttem már el úgy 1-2 évet, hogy nem voltam szerelmes senkibe.
Nem gondolod hogy
1. Minél több lánynál próbálkozik valaki, annál esélyesebb hogy valaki olyat talál, akibe beleszerethet?
2. Nem a szerelmet kéne mindenkinek önmagában űzni? Főleg lányoknál veszem észre, hogy mindenki a szerelmet erőlteti, de sok fiúnál is. Én ritkán vagyok szerelmes. Biztos más sem két hetente másba az. A szerelem majd jön magától. De minél több lányt ismerek meg, annál hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!