Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van melegek köztetek olyan, aki úgy találta meg az egyensúlyt, hogy nem keres párt és nem is szexel és így érzi jól magát?
Figyelt kérdés
2020. jan. 13. 12:07
2/5 anonim válasza:
Volt párkapcsolatom, nem egy. Mindegyik a hűtlenség miatt ért véget, és nem én voltam, aki félrelépett.
Így párkapcsolatot nem keresek, mert már erős fenntartásaim lennének bárki felé is.
Szexet, csak szexet pedig azért nem szeretnék,mert sem egészségi,sem lelki kockázatot nem vállalnék. Szerencsére tudok uralkodni az ösztöneimen, annak ellenére, hogy meleg vagyok.
Egy ideje így élek és meg kell mondani, nyugodtan és azt csinálom, amit szeretnék.
3/5 anonim válasza:
Van.
Volt olyan, hogy egy csalódást után két évig fel sem léptem a társkeresőre, se randi, se szex.
Fél éve volt legutóbb.
4/5 anonim válasza:
Nekem is kb fél éve nincs senkim....mondjuk én nagyon szeretnék de nehéz találni normális pasit
5/5 anonim válasza:
napi egy önkielégítés és csá.
igényem meglenne mindkettőre, de nem keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!