Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek van olyan aki nem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek van olyan aki nem a kor alapján választ párt?

Figyelt kérdés
De azért biztos van egy maximum neeem?
2020. jan. 1. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak a futásteljesítmény és az állag érdekel.
2020. jan. 1. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én
2020. jan. 1. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kor alapján balsztok azért nem akarok egy 70 évessel együttlét enni na meg a test az nálam sokra számít
2020. jan. 1. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
én 21 vagyok, párom 67 :)))
2020. jan. 1. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Van. Úgymond "alkalmi, titkos" kategóriáról beszélek.

Én pl. most 47 vagyok.

Volt olyan 58 éves partnerem, pár éve, aki olyan jól nézett ki, hogy nem tudtam ellenállni neki.

De volt olyan huszonéves is, akit az első randin megláttam, és pár udvariassági kör után elmenekültem, hogy "inkább kiverem, de ez, ez ne nyúljon hozzám".

...ha érted, mire gondolok... ;)

2020. jan. 1. 23:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kizárólag a kor alapján, bár az is közrejátszhat.Kortól fuggetlen, hogy ki milyen értelmes, ápolt és mennyire lehet benne és vele perspektívát látni.

Nekem pl a harmincasok a nagy kedvenceim,akikkel szívesen lennék párkapcsolatban, de eddig csak egy srác volt, aki 35 éves volt és bő egy évig éltem vele.

Többi párom fiatal volt, jóval.A legutolsóval 25 év volt a korkulönbség,de értelemben, emberségben és minden egyéb téren ő volt a favorit. Sajnos őt sem kerulte el a melegek kórja, a hűtlenség.

De nyilván senki nem kezd bele olyannal még ismerkedésbe sem, aki korban nem a kedvelt és persze, nem úgy néz ki, ahogy részben elképzelte.

Azt mondják, aki 5 másodperc alatt nem szimpatikus, az 5 év alatt sem lesz az. Sokan szimpátia hiányában ilyen - olyan érdekből, magánytól való rettegésből belemennek kapcsolatba, ami a legrosszabb. Közben pedig álmodoznak másról..

És sokan leszólják, azt, aki nagy korkulönbséggel van kapcsolatban, pl feljebb a 21 és 67 évest. Ha nem érdekből vannak egyutt, kinek mi köze hozzá. Egy párról azonnal lejön, ha unják egymást, vagy színészkednek.

Láttam egy párt nemrég a metróban, nagyon jóképű, kora harmincas, jól öltözöttek. Egymás mellett ultek, volt gyűrű is a kezukön, de mind a kettő belebújva a telefonjába, ha az egyik kérdezett valamit, a másik odabökte "ja" és ennyi, amikor leszálltak, mindegyik más - más ajtón szállt le, és egymás mellett lépkedve ugyan,de totál unalommal és egykedvűen mentek tovább. Ennyit a korról és a kinézetről.

Ha ilyen egy kapcsolat, akkor inkább ne is legyen,mert ez társas magány.

És bizony, idős is lehet ápolt és intelligens, és jóképű fiatal is lehet ápolatlan, bunkó és követelőző.

49 F

2020. jan. 2. 06:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Van. Kicsit hiú vagyok.

De nálam a kinézet az első. A kör csak a második de abban is inkább csak alsó határ van. Felső nincs. Amíg kellő jól tartja magát addig a kör csak egy szám.

Lennék én az előttem szóló 21-67 kapcsolat fiatalabbja.

2020. jan. 2. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!