Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik sok meleg "b*zisan"?
Sziasztok.Előre leszögezem hogy a kérdést nem bántás céljából írom ki,én is meleg vagyok,csak foglalkoztat a téma,és eddig nem tudtam rájönni.
Szóval szeretném kikérni a vélemenyéteket azzal kapcsolatban,hogy vajon mitől lehet az hogy egy csomó meleg nőiesen viselkedik?A gondolatmenetem adott: A meleg férfiak,a férfiakat szeretik testileg lelkileg.Ezek után ha egy meleg férfi nőiesen viselkedik,akkor a másik meleg férfinek mi tetszik benne?
Érdekes kérdés. Heteróként valamiért a meleg férfiakat mindig "nőiesebbnek" képzeltem el, mint a heteró társaikat, és valljuk be, gyakran nem alaptalanul - ahogy a kérdés is mutatja.
Olyasmit tudok elképzelni, hogy ezzel a viselkedéssel öntudatlanul is "női" szerepet igyekszenek felvenni, tehát a férfiak számára a szexuális partnerét.
Másik tipp, hogy hormonális hatás van mögötte.
Mi számít b*zis viselkedésnek?
Mert néha nem tudom eldönteni, mert rengeteg hetero is csinálja azt, amit a melegek.
Nem tudom, de engem is idegesítenek, szóba sem állok ilyenekkel. Csak szőrös férfias hangú, viselkedésű pasik jönnek be.
Lehet gyerek korukban lánynak nevelték őket, vagy transzexuálisok??
Szerintem attól is függ hogy milyen társaságban mozog az ember. A párommal mindketten fiúsak/férfiasak vagyunk de azért a gesztusokból, hangból idővel le lehet vágni szerintem mindkettőnkről. Róla kicsit jobban is, pedig ő az aktív amugy. Ami közös hogy egyikünknek sem voltak heteró fiú barátai, egyszerűen a csajokkal mindig is jobban kijöttünk. Most 25 felett kezdem észrevenni azt hogy merek nyitni hetero srácok fele barátkozásból.
Nálunk szerintem ez volt a befolyásoló, de nem szándékos a viselkedés egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!