Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
Kellemetlen, de megcsaltam a párom néhány hónapja. Persze amint megtörtént, rögtön megbántam, de most nem ez a lényeg. Elmondtam neki a dolgot és őt ez nem zavarja, továbbra is szeret. Ráadásul nem úgy viselkedett, ahogy vártam volna. Olyan mint előtte, mintha nem is mondtam volna neki semmit. Miért van ez? Lehet azért mert 7 éve együtt vagyunk? Normális, kulturált válaszokat kérek, tudom h szar szemét szar vagyok, nem kell ismételni.2018. jún. 12. 11:35
1/18 anonim válasza:
Valószínűleg félredugott már ő is
2/18 anonim válasza:
Épp ezt akartam mondani.
Szinte biztos, hogy ő is félrement, csak nem volt benne annyi gerinc, hogy elmondja
Így most úgy érzi, hogy fifty-fifty, és tiszta az a bizonyos lap.
3/18 anonim válasza:
Vaj van tuti az ő füle mögött is, azért nem akadt ki.
4/18 anonim válasza:
A homoszexuálisoknál ez máshogy megy. Ők nem veszik olyan véresen komolyan ezt a hűség dolgot.
5/18 anonim válasza:
Így már neki sincs bűntudata :D
6/18 anonim válasza:
Vagy lehet hogy csak felül tud kerekedni ezen a dolgon és képes magában feldolgozni. Nem feltétlenül kell őt is meggyanúsítani. Mindenesetre érdekes reakció, én azonnal dobtalak volna mert többet nem tudnék egy ilyen pasiban megbízni.
7/18 anonim válasza:
Én is így tennék a helyében ha már félredugtam volna párszor.
8/18 anonim válasza:
Vagy megvsalt vagy csak megert es szeret
9/18 anonim válasza:
lehet már számított rá, vagy egyszerűen csak tudja, hogy ez veled együtt jár.
Vagy csak neki a megcsalás normális, ez is oké
10/18 anonim válasza:
Először nekem is az az ötletem volt hogy ő is fére dugott.
De az is lehet hogy annyira szeret hogy elfogadja hogy megcsaltad és inkább van veled mint hogy egyedül legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!