Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek hármasozni? Meleg téma
A párom nyitott erre, engem is izgat, de félek, hogy féltékenyebb lennék akkor abban a pillanatban, mint ahogy izgatna a dolog. Attól félek, ha nem úgy alakul, akkor szétmennénk miatta.
Szóval kettős érzéseim vannak...
4 es 5nek igazat adok, jo a harmas de csak ha senkinek senkivel nincsenek mély kapcsolatai.
Ha lenne párom és felvetné, ott helyben kitenném. Mondom ezt ugy hogy nemegyszer harmasoztam mar.
ha még kettős érzelmeid vannak, akkor nem ajánlom.
Ha hetero pár lennétek én azt javasolnám, hogy menjetek el egy light-os swinger buliba ahol csak párok vannak és inkább nézelődik az ember, mint orgiáziák (mi is így kezdtük), mert akkor élőben láthatod mi milyen, élőben beszélhetsz emberekkel és nem az van, hogy egyből hotelszobába hívod az idegent, de még sosem szexeltél idegen ember előtt, viszont mivel homoszexuális a téma, ezért nem tudom, hogy van e ilyen buli, kimondottan nektek.
Plusz az az érzésem, ha van is, az is inkább keményebb, nem nézelődős, de ki tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!