Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs “meleg/bi párkapcsolatok” szankció a kategóriákban?
Van meleg, bi, leszbikus, stb. kategória a szexualitás alatt.
Az, mondjuk igaz, hogy nem vagyok benne biztos, hogy értem a kérdést.
Mar bocs, de szerintem ez hulyeseg. Marmint van egy konkret homoszexualitás kategoria, de nem menne erdemes szetbontogatni meg ezt is kategoriakra, akkor lehetne a fetisekrol, ag elfogadasrol, a parkapcsolatokrol stb. mind 1-1 kategoria. A vegen meg annyi kategoria lenne hogy nem lenne ertelme mahanak a kerdes cimenek. Nem is beszelve ha egy osszetett kerdesrol van szo. Pl "ti szorosen vagy csupaszan szeretitek jobban a testet. Hany evesek vagytok es alkalmit vagy kapcsolatot kerestek? "
Lehet ezt a valaszt eltuloztam, de attol meg nem lenne tul sok ertelme, ha igy jobban belegondolsz. En is a parkapcsolatot partolom, de ha igy osszessegben nezem segogy sem eri meg.
Ha lenne ilyen kategória, akkor is jönnének, mert itt is itt vannak, pedig elvileg utálják a melegeket.
No most inkább örülj, hogy nincs megkülönböztetés az oldal részéről. Szerintem inkább az lenne a ciki, ha lenne ilyen külön, mintha ez valami különlegesség lenne.
Van meleg és biszexuális alkategória is. A kérdések meg azt tükrözik ami leginkább foglalkoztatja az embereket - ha téged más érdekel akkor más érdekel ez van.
Félreértés ne essék én sem értek egyet minden kérdezővel (sőt), de van annyi tolerancia bennem, hogy elfogadom ha valakinek mások, eltérőek a vágyai. Te azt várod hogy mindenki elfogadjon, de te nem tudsz elfogadni másokat? Nem érzed felemásnak?
Talán azért nincs ilyen "szekció" , mert manapság szinte semmi igény nincs párkapcsolatra, főleg melegek között.
Biszexeknél még gázosabb,, mert ők ráadásul a világ felé szerepet is játszanak.
Bi és meleg között pedig csak szexhaverság lehet, ha egyáltalán az ki tud alakulni.
Sajnos meg kell szokni, hogy ma az instant dolgok a menők, még a neve sem érdekli annak, akit a sok szexéhes csak mint egy húsdarabot használni akar. És itt is olvashatod, hogy nyíltan elmondják, élj a mának, élj a szexnek, minden akörött forog.
Csoda, hogy aki tényleg kapcsolatot szeretne, nem tud ismerkedni ?
Mindenki egy szón fennakad, de majd legközelebb jobban figyelek.
Ugyanúgy jönnének nem tetsző kommentek, de azért különbséget kell tenni a “Vajon tetszhetek neki?” és a “Ti is élvezitek, hogy a passzívból kiömlik a sperma?” közt. Gyakorikérdések adminjai megtudná oldalni azt, ha valaki kategóriát tévesztett.
Sok meleg alapból kapcsolatot keres, de ennél a szankciónál csak fétisekkel kaocsolatos kérdések vannak, ahol nem igazán van igény arra, ha valaki párkapcsolati kérdést tegyen fel, mert kevés válasz.
Az, hogy a melegeknél és biszexeknék vannak fuckboyok, az azt is jelenti, hogy a heteroknál is van, de ők a Szexualitás témánál írják ugyanezeket és nem a Felnőtt Párkapcsolatoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!