Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek hármasozni? Meleg téma
A párom nyitott erre, engem is izgat, de félek, hogy féltékenyebb lennék akkor abban a pillanatban, mint ahogy izgatna a dolog. Attól félek, ha nem úgy alakul, akkor szétmennénk miatta.
Szóval kettős érzéseim vannak...
Sose félj!Csináljátok!!Nagyon klasz dolog.Nem tudod mit veszítesz.A lényeg a harmadik is szopjon,ne legyen
full aktív,se full passzív.Engem mondjuk nem lehet meg dugni,de minden más ok.Ne hagyd magad kihasználni
Szopass meg mindenkit.Én imádom és meg is vannak
hozzá a partnerek. Jó disznólkodást!!!
Ha egy kapcsolatban akár csak a gondolata is felmerul a hármasnak, vagy többesnek,ott a kapcsolat már megrepedt és csak idő kérdése, hogy mikor ér véget.
Bizalmat lehet ezzel eljátszani és nagy és komoly lelki sebeket ejteni azon, akinek eszébe sem jutna ilyen. Az a fél,aki ezt felveti, szégyellheti magát.
Sok embertől tudom, hallom, hogy párkapcsolatba bevenni mást, még ha szexre is, mocskosság.
Még ha az olyan link kéjencek ezt természetesnek is veszik,és felajánlkoznak, mint az 1-es.
És lehet megsértődni, mert nem érdekel.
Hihetetlen, milyen aljas a meleg világ !
#9.
De igen, és ezért is íródott az egész feltételes módban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!