Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Merjek hármasozni? Meleg téma

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjek hármasozni? Meleg téma

Figyelt kérdés

A párom nyitott erre, engem is izgat, de félek, hogy féltékenyebb lennék akkor abban a pillanatban, mint ahogy izgatna a dolog. Attól félek, ha nem úgy alakul, akkor szétmennénk miatta.

Szóval kettős érzéseim vannak...

2020. jan. 7. 11:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
25%

Sose félj!Csináljátok!!Nagyon klasz dolog.Nem tudod mit veszítesz.A lényeg a harmadik is szopjon,ne legyen

full aktív,se full passzív.Engem mondjuk nem lehet meg dugni,de minden más ok.Ne hagyd magad kihasználni

Szopass meg mindenkit.Én imádom és meg is vannak

hozzá a partnerek. Jó disznólkodást!!!

2020. jan. 7. 11:20
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kapsolatodat jobban félted,ne tedd mert tönkre megy,nem tudod végig csinálni majd,és utánna marha rossz lesz
2020. jan. 7. 11:21
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Miért ne? :P
2020. jan. 7. 11:28
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha a parod nyitott erre, akkor sajnos mar nincs koztetek komoly kapcsolat, olyan mindegy.
2020. jan. 7. 12:45
 5/20 anonim ***** válasza:
83%

Ha egy kapcsolatban akár csak a gondolata is felmerul a hármasnak, vagy többesnek,ott a kapcsolat már megrepedt és csak idő kérdése, hogy mikor ér véget.

Bizalmat lehet ezzel eljátszani és nagy és komoly lelki sebeket ejteni azon, akinek eszébe sem jutna ilyen. Az a fél,aki ezt felveti, szégyellheti magát.

Sok embertől tudom, hallom, hogy párkapcsolatba bevenni mást, még ha szexre is, mocskosság.

Még ha az olyan link kéjencek ezt természetesnek is veszik,és felajánlkoznak, mint az 1-es.

És lehet megsértődni, mert nem érdekel.

Hihetetlen, milyen aljas a meleg világ !

2020. jan. 7. 12:51
 6/20 anonim ***** válasza:
73%
merj,nagyon izgi..:P
2020. jan. 7. 13:13
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
addig amíg nem vagytok mind a ketten 100% biztosak abban, hogy ez jó dolog, addig nem érdemes belevágni. Én már csináltam párommal (habár hetero, de most nem lényeg), mind a ketten akartuk, én jobban mint barátnőm, mégis ő volt lazább és én voltam ideges és nekem ütött be a féltékenység (csak éppenhogy pár másodpercre, de azért ott volt, pedig én nagyon nagyon akartam már elég régóta, szóval képzelheted)
2020. jan. 7. 13:14
 8/20 anonim ***** válasza:
75%
Ez egy nagyon kényes téma! Én bi vagyok, de most csak a heteró oldalról tudom megközelíteni. Azt el tudnám viselni a hármasban ha egy másik lány is lenne velünk, nem zavarna a leszbi rész, nem beszélve a két punciról. Ha egy fiú lenne a harmadik már nem szeretnék annyira részt venni benne akkor sem ha a kuki engem is izgat. A partneremhez nem szeretném ha más fiú nyúlna. Ha lány az belefér.
2020. jan. 7. 14:07
 9/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: És nem gondolod, hogy pl az ami téged zavarna egy fiú-fiú-lány felállásban, az zavarná ugyanúgy a párodat egy lány-lány-fiú felállásban?
2020. jan. 7. 14:59
 10/20 anonim ***** válasza:
89%

#9.

De igen, és ezért is íródott az egész feltételes módban.

2020. jan. 7. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!