Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lehet a haverom?
Sziasztok!
Van egy haverom akit egy buliban ismertem meg egy nagyon jó fej srác..
Mikor megismertem már akkor èreztem hogy valami nem stimmel vele mert nagyon közeledett felèm mind2-en ittasak voltunk a lènyeg hogy a wcben vitatkoztunk ès majdnem lesmárolt.. De annyira nem èrdekelt a tèma mert ugye van bnője meg ugy voltam vele h csak rèszegek vagyunk ès bekèpzelem az egèszet..
Aztán mikor spontán egy este vele voltam jött ezekkel a tipikus olyan kèrdèsekkel amivel szeretnènk kideríteni a másikról hogy hol is játszik..
Most pedig kb..1 hete többen voltunk sètáltunk ès mi lemaradtunk ès fèlre hívott ès azt mondta tèrdeljek le ès szopjam le.. Erre èn csak nèztem ès ő meg elviccelte az egèszet ès azt mondta hogy látnod kellett volna a fejed...
Szerintetek biszex? Vagy csak bekèpzelem?
Èn 20 ő 18
Èrtelmes válaszokat várok..
Köszönöm
te biszex vagy? Mióta ismeritek egymást?
Én biztos belemennék vele, ha bejön.
Szerintem az.
Miért, ha "komolyan" kérdezte volna, leszoptad volna?
Utolsó.
Ha komolyan kerdezte volna se szoptam volna le..
Lehet hogy csak be akar szivatni
Elmondod neki hogy bi vagy es elpofázza masoknak
Rohadekok sajnos az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!