Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elvileg meleg/biszex haverom miért csinálja ezt?
Nagyon szeretem, imàdom es aki nem szereti a melegeket ne is kommenteljen legyen szives.. legalábbis olyat ne amivel leszolja.. so
Vmelyik reggel megkerdezte h kisminkelhet e.. tudja h nem szoktam sminkelni magam.. aztán kiszedte a hajambol a hajgumit mondván h az jobban áll kiengedve.. eddig még szokásosnak tűnik (bár nekem ez is furi volt) de ami ennèl szokatlanabb az az, hogy a hét elején mikor taliztunk összekulcsolta a kezünket.. nekem full gyors volt az egész.. sétáltam mellette és megfogja a kezem és összekulcsolja.. rákérdeztem (hozzáteszem nagyon értelmesen h ) "ez most miez?"😅 nem mondott semmit.. hagytam mert nekem az volt a fejemben h szokták ezt elvileg gyakran azon a környéken.. mármint abban a társaságban ahova jár.. de azért irom ki ide (mert ez teljesen anonim) és so megkèrdezte egy közös ismerősünknek kiadva magát (xy messengerét használta) h nekem tetszik e.. mondtam h nem aztán elmondta h nem is xynal beszéltem hanem vele.. és na.. lehet csak én értelmezem fèlre mert szokatlan a környezet bár születésem ota ismerem kb de többet csak nem rég kezdtünk el beszélgetni.. es az a közös ismerő bizonyos "xy" is azt mondta h az a kézösszekulcsolós dolog teljesen szokásos.. de na.. kèrlek ne szoljatok le ha hülyeség..
Na most a kérdést tetesd át, mert ez a kisállat kategória.
Másrészt... Biztos tetszel neki, de szerintem ő is tetszik Neked. Máskülönben miért hagynád, hogy simogasson meg a kezedet fogja?
A lényegen nem változtat de ki mondta h simogat?😅 de azért köszi 🙂mondjuk magamban még nem jöttem rá arra h nekem tetszene..
Fogalmazni tudok 😂 yah nem
Én leszbikus vagyok, és volt egy barátnőm, akibe fullra szerelmes voltam, és ő ezt tudta jól, amúgy heteró.
És egyszer szájon puszilt, mire nekem majdnem kiesett a szivem annyira dobogott...Később rákérdeztem ez mi ez, mi volt ez? :D Mire ő ezt mondta: "minden barátnőmmel ezt csinálom, ez baráti puszi"
Hát ugyanígy összezavarodtam mint te, de jóval később kiderült hogy ő tényleg csak ilyen betegesen mutatja ki a szeretetét és nem érez irántam semmit xd
Hat ez a te reszedről gondolom szomoru bár most nevetsz és múlt időt is használtál😅
De ez rohadt édi😊❤
Ohh tenyleg xd sry
O fiu en lany.. es azert van ott az a "/" mert nem tudom eldonteni😂
szerintem tetszel neki.
ez a mi köreinkben már több mint sima barátság...persze van az a szint akivel már régen túljutottunk ezen is de az nagyon ritka.
Lehet nálatok is ez van:" bár születésem ota ismerem kb " miatt.
de továbbra is szerintem tetszel neki.
lehet probálkozni,egy hosszabb öleléssel,hozzá bujással. figyeld a reakcióit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!