Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kövér srácok csak szexre jók?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér srácok csak szexre jók?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy kövér létemre (32 éves vagyok) szexre találok pasit de kapcsolatra nem? Sőt van olyan aki többször is kívánja nem csak egyszer.

Most itt nem beszólásokat kérek, hogy fogyjál le meg stb... Hanem normális válaszokat szeretnék.

2019. dec. 30. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Sosem voltam nádszál, most 184 cm magassághoz kereken 99 kg vagyok,de inkább jó megjelenésű, zömök kivitelben.

Egészen eddig vékony párjaim voltak, és a vékony, fiatal srácok vonzódtak és vonzódnak hozzám.

Mind azt mondta, a karjaimban,ha ölelem őket,boldog biztonságban érzik magukat.

De mindig komoly,párkapcsolatra törekedtem, és ez bizony nem alkatfuggő, hanem emberfuggő.

BUÉK mindenkinek!

2019. dec. 31. 06:34
 12/17 everlight ***** válasza:
100%
Nekem inkább a vékony fiúk tetszenek.
2019. dec. 31. 08:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak akiknek a kövér vagy (nagyon) kövérek is tetszenek, csak kevés van ilyen, szóval amit harsognak, hogy az ország elhízott, az számomra hihetetlen, és hazugság is. mellesleg ilyen jövedelmek mellett lehetetlen kivitelezni is, mert tényleg a legtöbb pénz kajára megy el most is...
2019. dec. 31. 14:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha van duci , vagy kövér srác szivesen ismerkedek.. f.
2019. dec. 31. 14:16
 15/17 A kérdező kommentje:
Ha ismerkedek persze, hogy előkerül, hogy ki milyen szerepet kedvel, kinek mekkora stb. (mondjuk sosem méret alapján döntök). Mondjuk 10 évvel ezelőtt is máshogy ismerkedtem, mint most. Változik a világ, főleg a szokások. Sőt ha úgy áll a srác hozzá, hogy nem csak szexet keres, akkor első talit úgy beszéljük meg, hogy legyen valami program. Ne csak durr bele, aztán ennyi. Az is megértem, hogy a sportos test a nyerő. Na de ha szégyell, hogy ilyen vagyok, akkor szexre se kelljen az ember.
2019. dec. 31. 16:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
,,Nincs is jobb annál,mint egy forrótestű mackó karjaiban elaludni,,mondja a párom,már 11 éve :)
2020. jan. 2. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kövér fiatal srácok üzeneteit várom. 33f
2022. febr. 26. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!