Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passziv srácok ti párkereséskor mennyire részesítitek előnybe azokat az aktivokat akik párkapcsolatot szeretnének és nem szexre éhesek?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre a keresgélések alatt hogy a legtöbb passzív srác titkos kapcsolatot,szex és más semmit szeretne.tisztelet a kivételnek!2017. szept. 15. 17:46
1/13 anonim válasza:
Ez akkor beállítottságtól független. Én meg pont azt vettem észre, hogy a legtöbb aktív srác egy szűk lyukat keres, amibe bedughatja a farkát és kapcsolatot nem, tisztelet a kivételnek!
2/13 A kérdező kommentje:
Abszolút nem megbélyegezni szeretném a passzívokat.Távol áll tőlem!!!csak párkeresés közben azt veszem észre hogy mintha ciki lenne az hogy olyan aktiv vagyok aki komoly kapcsolatot,valódi szerelmet keres!
2017. szept. 15. 18:06
3/13 anonim válasza:
Én teljesen előnyben részesítem az ilyen fiúkat, mivel én is komoly kapcsolatot keresek.
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem baj ha valaki szexre éhes ha az kapcsolatban teszi.
5/13 A kérdező kommentje:
Ezzel egyetértek.csak azt tapasztaltam az ez eddigi párkeresés közben hogy a legtöbben már meglévő kapcsolatuk mellé keresnek egy férfit aki néha berakja nekik.osz ennyi!ebből rengetegen vannak.ezt sem ítélem el.de néha már szégyellem magam amiért egy párkapcsolatot úgy képzelek el hogy két független ember között jön létre nem mellesleg érzelmesen,romantikusan és a kölcsönös szereteten alapszik!
2017. szept. 15. 19:19
6/13 anonim válasza:
Én, biszexként épp kapcsolatot nem szeretnék, csak barátságot, extrákkal... én meg ehhez nem találok fiatal partnert.. :(
7/13 anonim válasza:
Én eddig csak olyan passzívokkal találkoztam akik párkapcsolatra vágytak.
8/13 A kérdező kommentje:
3-as te is nehezen találsz párt?hány évesek között keresgélsz?
2017. szept. 15. 21:16
9/13 anonim válasza:
En peldaul nagyon szeretnek mar parkapcsolatot es nem szexet keresem :)
17/f/p
10/13 teencurious válasza:
Csak őket részesítem előnyben. Én is kapcsolatot szeretnék, szeretném ha minden olyan normálisan történne mint a való életben és nem csak a szexről szólna a dolog. Gondolok én itt a rabdikra , az első csókra és a hasonló romantikus, normális emberi dolgokra. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!