Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér srácok csak szexre jók?
Miért van az, hogy kövér létemre (32 éves vagyok) szexre találok pasit de kapcsolatra nem? Sőt van olyan aki többször is kívánja nem csak egyszer.
Most itt nem beszólásokat kérek, hogy fogyjál le meg stb... Hanem normális válaszokat szeretnék.
Nem bántásból írom, de ha az ember párt akar magának akkor olyat szeretne aki számára vonzó. Én kifejezetten a vékony, pici, kisebb mellű nőkhöz vonzódom és ilyen lánnyal szeretnék együtt lenni ha erre van lehetőségem, de ez nem azt jelenti hogy hogyha lenne lehetőségem egy ducibb nővel szexelni akkor nem mennék bele. Viszont az hogy mondjuk hosszú időn keresztül elkötelezzem magam emellett az maximum egy szép arc és egy imádnivaló személyiség mellett sikerülne, mivel alapvetően nem ehhez az alkathoz vonzódom.
Biztos van aki a ducibb nőkért rajong, náluk pl. több esélyed van de szerintem a férfiak nagy többsége inkább a karcsú, vákony vagy csak picit husis nőkhöz vonzzódik, ezért egyértelmű hogy nagy esélye van annak hogy akikkel voltál férfiakkal ők is inkább a karcsúbb testalkatot kedvelik
Előző vagyok: bocsánat rosszul értelmeztem pasi vagy te is és pasikkal is csináltad ha jól értelmezem?
Viszont amit írtam az szerintem erre a helyzetre is vonatkozik
20:55 vagyok.
En mondjuk meg szexre sem vallalkoznek ilyen ferfival, mivel csak kapcsolatot keresek, igy nrm is hamarkodom el a szexet.
Hogyan keresel? Mert az sem mindegy.
Ha úgy, mint a melegek többsége planetromeon, akkor ezen nem kell csodálkozni, mert úgy mindenki csak szexre jó, aki pedig tényleg kapcsolatot akar, annak bottal piszkálásra sem.
Milyen a stílusod? Ha elkezdesz valakivel ismerkedni, akkor miről folyik a beszélgetés? Ha az ismerkedés farokról, ki mit szeret szexben, kinek hol van helye és intim képek cseréjéről szól, akkor a probléma ez.
Ha van közös normális témátok, akkor talán az, hogy kövér vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!