Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meleg lehet a haverom?
Figyelt kérdés
Van egy jó barátom 31 éves, és öt éve nincs kapcsolata nővel. Amikor elmondtam neki, hogy meleg vagyok azt mondta hogyha nekem ez jó. Egy alkalommal bevallotta amikor kissé részeg volt hogy kamaszként melegnek érezte magát. És szerelmes volt a legjobb fiú barátjába de heteró lett mivel az akart lenni. Nem tenné ki magát támadásnak azzal hogy biszex. Ezt értem is de ha a nőkhöz vonzódik miért nem szexelt öt éve már. Próbálkoztak is nála csajok, és mindegyiket visszautasította. Érdemes foglalkoznom ezzel? Nekem tetszik a haverom.2019. dec. 30. 08:23
2/11 anonim válasza:
Lehet érdemes megpróbálni közeledni, hátha
3/11 anonim válasza:
Azzal kezded, hogy jó barátod. Akkor miért nem beszéled ezt meg vele?
4/11 anonim válasza:
Én is jól befűtök, nem a hideg utcán leszek.
5/11 A kérdező kommentje:
Azért nem beszélem meg vele mert józanul nem beszél róla. Amikor elmondta akkor is azt mondta választott ő így éli az életét. A testvérei megbántották amikor volt egy elszólása a fiúkról, és érzi hogy nem tudna melegként élni. Rengeteg önkárosító függősége van alkohol, energiaital, cigi, nyugtató, fájdalomcsillapító. Nem vagyok benne biztos hogy ez az oka.
2019. dec. 30. 09:59
6/11 anonim válasza:
lehet meleg, de tőled se akar semmit, azért így rázott le
7/11 anonim válasza:
Drogfüggővel inkább ne, akármilyen hetero, bi, homo vagy akármimás.
8/11 anonim válasza:
szilveszterkor rugjatok be es csokold meg éjfélkor :) ird meg mi volt :)
9/11 A kérdező kommentje:
Volt olyan amikor dicsérte az arcomat. N
2019. dec. 30. 21:33
10/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat előbb beküldte. Nem drogfüggő pszichiátria gyógyszereket szed.
2019. dec. 30. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!