Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a haverom meleg?
Figyelt kérdés
Én meleg vagyok és ezt tudja. Elég gyakran kér meg arra hogy szopjam le mert iszonyatosan kanos és nincs barátnője. Én mindig megteszem és ha végeztem mindig elmondja hogy ő heteró csak nincs barátnője és máshogy megőrülne2019. márc. 30. 15:25
1/11 anonim válasza:
Egyértelműen :D Bár így leginkább biszex.
Miért nem dugtok? :D
2/11 anonim válasza:
Ezek alapján minimum biszexuális. :D
4/11 anonim válasza:
Érdekes barátság, szerintem lehet ez azért már több is.... Ha meg nem akkor kár hogy nekem nincs ilyen baratnőtlen haverom
5/11 anonim válasza:
Ha a heterok ratyikkal szopatják le magukat,akkor mit csinálnak a biszexek és melegek,ő szerinte??
6/11 anonim válasza:
Nem hetero, az egyszer biztos :D
7/11 anonim válasza:
Nyakamat rá, hogy meleg, csak még nem fogadta el magát.
Még mondogatja, hogy azért mert nincs barátnője :D
De majd eljön az idő amikor beismeri majd magának.
Amit javaslok próbáld meg összehozni egy csajjal, a melegek zavarba jönnek, még ha titkolt melegek akkor is, ezt te is tudod.
8/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mért csinálta, és minek tituláljuk, egy biztos: nem tartozik többé abba a táborba, aki a melegekkel szemben bármi kivetnivalót támaszthat.
Ja, még valami: jelentsd be, hogy neked is vannak visszatarthatatlan igényeid, úgysincs fiúd, szóval ölelgesd kedvedre nyugodtan, meg puszilgasd a fejit, úgyse mondhatja már ezek után, hogy fúj, meg nehogymár...
9/11 anonim válasza:
Ha rauntal atvennem a szereped :D
10/11 anonim válasza:
Nekem egy hetero ismerosom sem ajanlotta fel, hogy leszophatom :) Szoval minimum biszex a srac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!