Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ezek utalhatnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek utalhatnak arra, hogy meleg a haverom?

Figyelt kérdés
Na szóval elég közel állok az egyik haveromhoz, csomószor tapizzuk, bökdössük egymást az iskolában. Volt már hogy a fenekére is markoltam és nem szólt hozzá semmit, meg volt, hogy szünetben az olembe ült és én végig "csikiztem és bökdöstem". Sokszor van, hogy a fejével odabújik vagy átkarol, de akkoris néha olyan elutasító. Kettősséget érzek az egész kapcsolatunkban, arra gondolok, hogy még magának se meri bevallani, hogy vonzom, hanem csak előjönnek belőle ezek a cselekedetek. Nagyon jól néz ki, izmos (sokszor mutogatja nekem izmait), helyes araca van, még barátnője se volt és még szűz is, pedig volt már, hogy áthivta lány "huncotkodni". Én szerintem elég láthatóan kifejezem, hogy vonzódom hozzá, nem hiszem el, hogy nem esett le még neki. Tudnátok tanácsokat adni légyszives, hogy mitévő legyek? Én csak szeretnék végre boldog lenni..

2017. febr. 2. 21:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
Hat en a helyedben egy ilyen alkalom utan mikor kettesben vagytok beolvasnek neki h nem hiszem el hogy nem tűnik fel neki hogy odavagyok erte, ha ilyeneket csinal akkor meg 100%h nem hetero
2017. febr. 2. 22:38
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem feltétlenül meleg, de minimum biszex, csak fél a dologtól, nem fogadta még el magát. Szerintem próbálj meg egyszer kettesben lenni vele, és kérdezz rá, hogy mi ez az egész, persze érezze, hogy bízol benne, és hogy nem fog zavarni, ha meleg/biszex.
2017. febr. 2. 23:39
 3/20 1112 ***** válasza:
100%
Szerintem lehet, hogy az iskolában mások előtt szégyelli, vagy csak egyszerűen nem szeretné, hogy kicikizzék miatta, hogy hetekig az egész iskolában ez terjengjen közszájon, hogy hetekig ő legyen a téma, róla beszéljenek, mikor ez az ő magánügye, meg a tiéd, és tök rossz lenne neki a középpontban lenni, és ezt nem akarja.
2017. febr. 2. 23:48
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
És ha áthívnád magadhoz filmezni vagy valamit csinálni? Ott azért másabb a közeg.
2017. febr. 2. 23:51
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ne is mondd,egy srác az osztályomban már tisztára kiidegel. Ugyan ez,bökdössük egymást,csikizzük,meg ilyenek,de amint valami másra kerülne a sor,rögtön "meghátrál".

Egyébként,utolsóval értek egyet,hívd el magadhoz,az a legbiztosabb😄

2017. febr. 3. 00:21
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem válaszolókkal.

Nem hiszem, hogy heteroszexuális lenne, sőt, merem állítani, hogy semmiképp, mivel küldesz neki úgymond jeleket, amiket ő is láthatóan viszonoz.

Az iskola pedig nem éppen az a hely, ahol lehetne sort keríteni úgy ilyen témájú mélyebb beszélgetésekre, mert a falnak is füle lehet. Ez csak kettőtökre tartozó dolog, hívd külön, ha már minden áron ott akarod megbeszélni az iskolában, de utolsó óra után tanácsolom, amikor már nem tud esetlegesen senki megneszelni semmit, csak óvatosan. Vagy pedig nem rossz alternatíva a hozzád való áthívás, de semmiképp se egyből zúdíts rá mindent, lehet, hogy hirtelen érintené, szép fokozatosan próbáld.

Remélem segítettem valamennyit:)

2017. febr. 3. 00:42
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el magadhoz, csináljatok közös programot! Beszélj vele! Szerintem a barátságotok kibír annyit, hogy ilyen téren is őszinte vagy vele. Ha tényleg meleg, akkor nyertél egy testi kapcsolatot, de ha nem, akkor marad a barátság, ami szerintem a nyíltságod miatt még meg is erősödik!
2017. febr. 3. 07:05
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Azert ovatosan. Masokkal nincs ilyen fizikai kolcsonos kapcsolata? Lehet, hogy nincsenek meleg hajlami csak veled ilyen, mert erzi, hogy te vonzodsz hozza, ez viszont tetszik neki, es kell neki, hogy ereztesd vele. Lattam mar hasonlot. Csak ne eld bele magad annyira, de azert probald meg megkerdezni tole mi is a helyzet.
2017. febr. 3. 13:52
 9/20 anonim válasza:
100%

Ezek a válaszok számomra is hasznosak voltak most, ugyanis nekem is van egy ilyen osztálytársam, akivel hasonló dolgokat csinálunk.. De én valahogy nem érzem h vonzódni tudnék hozzá, de azért tippeket itt kaptam hogy hogyan kérdezzek rá nála. :)

---

Abban viszont az előttem válaszolókkal egyet tudok érteni, hogy tuti vannak más hajlamai is, lehet hogy nem meleg, nem is biszex, inkább csak egy kíváncsi heteró mondjuk.. :)

Azt énis csak ajánlani tudom, h töltsetek el egy napot 2esben, csináljatok valami programot, séta valahol, vagy ilyesmi, beszélgessetek mindenről, majd szépen finoman közöld vele, hogy ''Figyelj, most meg szeretnék tőled kérdezni valamit, lehet h kicsit kényes téma lesz, nem gond?'' És akkor kérdezd meg, hogy meleg-e, majd vázold fel neki a szitut, hogy mért hiszed azt, hogy ő meleg.. :) Ha meg kiderül h nem az, akkor mondd, hogy ''Oké, bocsi, csak biztos akartam lenni benne'' :)

Remélem tudtam azért segíteni neked valamit!

Ha majd megkérdezted tőle, leírod ide is esetleg, hogy mi volt? :D

2017. febr. 5. 16:15
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is igaza van az előttem szólónak ! Kérdezdd meg finoman, hogy "Nem haragszol, hogy néha csikizlek ? Nem baj ha megsímogatlak, mert nekem jól esik ! " És meglátod, hogy erre mit fog mondani ! Ha hetero, akkor kb.azt, hogy hanyagolhatnád a testi érintéseket. De ha azt mondja, hogy nem baj,mert neki is tetszik, akkor kérdezhetsz tovább, hogy mit engedne meg Neked ? ÍRDD meg, mire jutottál !!
2017. febr. 5. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!