Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek utalhatnak arra, hogy meleg a haverom?
Jaj ne is mondd,egy srác az osztályomban már tisztára kiidegel. Ugyan ez,bökdössük egymást,csikizzük,meg ilyenek,de amint valami másra kerülne a sor,rögtön "meghátrál".
Egyébként,utolsóval értek egyet,hívd el magadhoz,az a legbiztosabb😄
Egyetértek az előttem válaszolókkal.
Nem hiszem, hogy heteroszexuális lenne, sőt, merem állítani, hogy semmiképp, mivel küldesz neki úgymond jeleket, amiket ő is láthatóan viszonoz.
Az iskola pedig nem éppen az a hely, ahol lehetne sort keríteni úgy ilyen témájú mélyebb beszélgetésekre, mert a falnak is füle lehet. Ez csak kettőtökre tartozó dolog, hívd külön, ha már minden áron ott akarod megbeszélni az iskolában, de utolsó óra után tanácsolom, amikor már nem tud esetlegesen senki megneszelni semmit, csak óvatosan. Vagy pedig nem rossz alternatíva a hozzád való áthívás, de semmiképp se egyből zúdíts rá mindent, lehet, hogy hirtelen érintené, szép fokozatosan próbáld.
Remélem segítettem valamennyit:)
Ezek a válaszok számomra is hasznosak voltak most, ugyanis nekem is van egy ilyen osztálytársam, akivel hasonló dolgokat csinálunk.. De én valahogy nem érzem h vonzódni tudnék hozzá, de azért tippeket itt kaptam hogy hogyan kérdezzek rá nála. :)
---
Abban viszont az előttem válaszolókkal egyet tudok érteni, hogy tuti vannak más hajlamai is, lehet hogy nem meleg, nem is biszex, inkább csak egy kíváncsi heteró mondjuk.. :)
Azt énis csak ajánlani tudom, h töltsetek el egy napot 2esben, csináljatok valami programot, séta valahol, vagy ilyesmi, beszélgessetek mindenről, majd szépen finoman közöld vele, hogy ''Figyelj, most meg szeretnék tőled kérdezni valamit, lehet h kicsit kényes téma lesz, nem gond?'' És akkor kérdezd meg, hogy meleg-e, majd vázold fel neki a szitut, hogy mért hiszed azt, hogy ő meleg.. :) Ha meg kiderül h nem az, akkor mondd, hogy ''Oké, bocsi, csak biztos akartam lenni benne'' :)
Remélem tudtam azért segíteni neked valamit!
Ha majd megkérdezted tőle, leírod ide is esetleg, hogy mi volt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!