Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudtátok meg a párotokr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtátok meg a párotokról, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Természetesen nem azokra gondoltam, akik társkeresőn ismerkedtek meg, vagy melegbárban.
2017. febr. 2. 02:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Házibuliban voltam.

Egy barátnőm mutatott be neki.

Kb így zajlott.

oda vitt hozzá és:

- "xy ő itt xz és meleg akár csak te"

2017. febr. 2. 10:06
 2/4 anonim válasza:
100%
hát ez k,rvajó 1-es
2017. febr. 2. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

#2-es Azért akkor ott abban a helyzetben kellemetlen volt. XD

De legalább jól alakult. :3

2017. febr. 2. 23:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

#1-es XDDDDDD

Made my day.

Barátnőmről úgy tudtam meg, hogy az, hogy kb. nyíltan az arcomba mondta, hogy ,,meleg vagyok, remélem, te is". Amikor összejöttünk és végre először találkoztunk, meg volt lepődve, mert nem tudta rólam, és szó szerint megjegyezte: ,,b&szki, egész k&rva nap azért imádkoztam, hohy ne legyél hetero, mert nem lett volna valami f&sza, ha megcsókollak, és a vesémet a vaginális helyemen kell keressem". Hát.. nem is mi lennénk:D

2017. febr. 3. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!