Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha párotokról kiderül hogy meleg?
Iszonyat nagy csalódást éreznék.
Rettentő zavarban is lennék hiszen olyan emberrel feküdtem le aki tulajdonképpen undorodik a testemtől.
Talán haragot is éreznék. Becsapott végig.
Nem valószínű,hogy ezek után puszipajtások maradnánk. Én jobbra ő balra.
Ha veled is kepes a szexra akkor nem meleg hanem biszexualis ...
Egy meleg pasinak fel se all a egy csajra ...
De velszeg nem lepodnek meg rajta
"Becsapott végig."
Nem feltétlenül. Van aki titkolja még maga elől is, és még magában sem ismeri el a dolgot.
Kerdes, hogy akarna-e veled folytatni vagy sem.
Az en ferjem pl biszex. En ezt elfogadtam, nem zavar, en is probaltam mar lannyal, nekem mondjuk nem jott be, de ettol meg van akinek bejohet.
Azt tudom, hogy viszont nala a hetero vonal erosebb, azt meg o tudja, hogy nincs parhuzamos kapcsolat. Ami masokkal van, az csak szex, velunk meg a csalad meg a gyerek.
Amugy a ferjem akkor dontotte el, hogy elvesz felesegul, amikor eloszor beszelgettunk errol nyiltan. Es elmondtam neki amit errol gondolok. Ahogy azt is, hogy elottem nem kell titkoloznia. Megelheti a szexualitasat ahogy szeretne, mindaddig, mig a csalad nem serul.
Ezt amugy be is tartja, beleptunk a kritikus 7. évbe, semmi gond :)
Vegul,hogy derult ki?
Elmondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!