Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek utalhatnak arra, hogy meleg a haverom?
Gimiben szűk baráti körben mi is tapiztuk egymast. Meg is rangattuk egymas tokeit neha.:DEz olyasfalyta haverkodas volt reszunkrol, semmi tobb.
Miutan megtudtak hogy meleg vagyok, ugyanugy fogdostuk egymast, nem volt vele semmi para. Ha régóta nem láttuk egymást, akkor akar egy-egy puszit is nyomtunk egymas arcara. Haverság. Nincs vele semmi baj!
A te esetedben nem tudom mi lehet, ugyanis nem ismerlek sem teged, sem pedig a masik tagot. De ja, jo otlet lehet ha athivod, csak szerintem ne massz ra. Rangatsd ki belole ha tudod.
Egyetértek, az előttem szólókkal, hívd át, legyél nyitott felé, esetleg "véletlenül" a vállára döntheted a fejét, vagy valami, és meglátjátok, hogy mi lesz.
De azért azt kell hogy mondjam, hogy nem garantált, hogy meleg. Én leszbikus vagyok és az egyik legjobb barátnőmbe eléggé beleszerettem, és ő is kábé ilyeneket csinált, meg nagyon sok félreérthető dolgot mondott, és mondanom sem kell, elkezdtem reménykedni, de aztán bevallottam neki, hogy a lányokat szeretem(azt nem mondtam, hogy ő bejön), bár már sejtette, és akkor dumáltunk róla, de mondta, hogy ő még csókolózni sem akarna lánnyal meg semmi... szóval ne legyél nagyon csalódott, ha csak ilyen a jelleme. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom van. 15/L
Amúgy majd írd meg ha lesz valami, kíváncsi vagyok, hátha nálad jól sül el a történet :D
Egy hetero srác pl bulikban vállon karolja haverját, "csá tesó" kézfogás hátveregetés, akkor ölelkezik pasi, ha szerelmi csalódott s ivott, de nincs kivel megbeszélni a dolgot s bánatába ölelkezik. Utána meg fogja fejét milyen gyerekes volt. XD
Láttam ilyet társaságomon belül.
Volt már téma: Ki mennyire engedi magához közel fiú társát.
Ám amit leírtál az nem tartozik a hetero pasi felfogásba. Ölbe ülni, rá támasztott fejjel.
...nekem egy aranyos BL (boys love) jelenet futott át a fejemen xD
(megjegyzés: Bl addig érdekel amíg nincs meztelen/intim dolog - csak a kedves összebújás,gondoskodás, viccelődés stb)
Szval szerintem se egy heteró ember a témád tárgya. ><
Kövi alkalomkor ha öledbe ül s bújik, oda súgnám: "kettesben megismételnéd?"
Vagy valami hasonló.
É~és köszi az inspirációt a regényem egyik jelenetéhez >0< , igaz az nő-pasi. :)
24-N
12# fogdosni egymás farkát...no comment. Ha tökön ütögetésről lenne szó... XD
De vannak olyan betegek, akik együtt verik csoportosan sátrazáskor a farkukat... Hát nem épp elméjűek az ilyenek, ha "heterók".
(ez a sátras dolog gyakori kérdéses téma volt)
Öcsém is bökdösődik haverjával, meg püffölik egymást, de idősebb tesómmal igy kekeckedik tizenéves fejjel.
Nem mindegy hogy cuki muki ölelés stb vagy tipikus harciaskodó piszkálódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!