Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A haverom meleg lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom meleg lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap hülyéskedtünk, és elég jól eliszogattunk. Amikor már kiütötte magát csinált valamit. Azt mondta belém szeretett, lehúzta magáról a nadrágot, és állt neki. Végig feküdt az ágyon, azt kérte bújjak hozzá, csak simogassam meg ez még az enyhébb azok közül amit mondott. Sokkot kaptam, kimentem kiszellőztetni a fejem. Mire vissza mentem elaludt.Írtam neki meg szeretném vele beszélni annyit válaszolt nagyon szégyelli magát. Mit csináljak?
2019. dec. 18. 17:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Bizonyára meleg.
2019. dec. 18. 18:05
 2/13 anonim ***** válasza:
11%
Ha beszélsz vele vigyázz nehogy hátat fordíts neki. Bruhhhahhhaaa.
2019. dec. 18. 18:06
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Elég valószínű, hogy meleg vagy biszex.

Mit csinálj? Ez attól függ, hogy te meleg vagy-e és bejön-e neked. Ha hetero, akkor pedig, hogy mi a véleményed erről.

2019. dec. 18. 18:10
 4/13 anonim ***** válasza:
18%
Közlöd vele, hogy nem vagy meleg és legközelebb tartózkodjon a hasonló "manőverektől". Ez egy rendkívül bunkó tolakodás volt akár meleg valaki akár nem.
2019. dec. 18. 18:10
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Szökj külföldre. Többé kerüld el messzire.
2019. dec. 18. 18:27
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg mint embert nagyon kedvelem, nem akarom hogy megszakadjon a barátságunk.
2019. dec. 18. 18:46
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

Ugyan így mondd neki.

Bírod őt, egy jó barát számodra, de részedről csak ennyi.

Azért ne légy vele bunkó, kicsit ivott, lehet azt hitte te is meleg vagy és így mert kezdeményezni.

Tanult belőle.

2019. dec. 18. 18:52
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

"Érdekes módon" vannak melegek, akik teljesen normálisan tudják azt kezelni, ha elutasítják a közeledésüket.

Kár ezt bolygatni, ha szégyelli, vsz. emlékszik nagy vonalakban, mi történt, ebből pedig érti, hogy nálad ez nem pálya. Ha pedig valóban szerelmes, akkor neki kell eldöntenie, hogy tud e barát maradni. Vagy megszakítjátok a kapcsolatot.

2019. dec. 18. 18:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok bunkózni vele, csináltam valamit simogattam a kezét, és ezt értette félre. Fogalmam sincs miért csináltam elismerem kicsit hibás vagyok abban ami történt.
2019. dec. 18. 19:19
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
ha szereted ne veszitsd el ezert,annyi,hogyha ö belédszeretett akkor szenvedni fog a vágytol..idöbe telik mire helyrerakja majd magaban..emberek vagyunk ezert nem szabad megszakitani egy jo baratsagot
2019. dec. 18. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!