Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Magnum szaunában lehetőségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Magnum szaunában lehetőségem van kitisztítani magam szex előtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves kezdő passzív fiú vagyok és most jutottam el arra a pontra, hogy szeretnék elmenni a Magnumba.

Sajnos vidékről mennék, ráadásul először... ezért nem tudom, hogy ott van e ilyenre lehetőség.

Tehát..a Magnumban (lehet-e?) vagy még otthon indulás előtt készítsem fel a popsim az anális szexre?

2019. dec. 17. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyenre lehetőség.
2019. dec. 17. 21:22
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Inkább (maradj) otthon!!!
2019. dec. 17. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van mellékhelység, meg tusoló is. Viszont legyél már olyan jó másokhoz hogy nem a közös zuhanyzóban mosod ki a hátsódat előtte.
2019. dec. 18. 00:45
 4/6 ftf1983 ***** válasza:
100%
Szerintem neked is komfortosabb, ha otthon végzed el a tisztítást.
2019. dec. 18. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Ne akarj szaunában szexelni! A gombák és egyébb fertőzések meleg ágya.Az a sok hályas kéjsovár disznó

nem taszít?

2019. dec. 18. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Van lehetőség rá. Bemész és amikor adják a szekrény kulcsot szólsz hogy szeretnéd használni az intim zuhanyt, van külön helység erre fent tartva de általában koszos es könnyen össze lehet bármit szedni. Ja és az első alkalom ingyenes!
2019. dec. 22. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!