Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magnum szaunában mennyire jellemző a “csak orális szex”? Illetve jövő héten kedden valaki?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 29. 17:46
1/15 anonim válasza:
Teljesen mindennapos. Csak ül az ember a sötét gőzben, és sokszor 3 perc nem kell, hogy valaki rábukjon.
2/15 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, hogy az ott lévők beérik csak orális szexel vagy mindenki d..ni akar?
2019. ápr. 29. 17:51
3/15 anonim válasza:
en se voltam meg kiprobálnám egy helyes fiuval
4/15 BigMike válasza:
Én se voltam meg ott lent de amiket meséltek elég izgisnek tűnik szívesen lemennek én is valakivel
5/15 anonim válasza:
Kedves 1-es
Tényleg csak ott ül az ember és valaki csak úgy elkezdi leszopni?
6/15 anonim válasza:
#5:
Igen, előfordul. Előzőeknek: Van, aki csak egy jó sz*pásért vagy sz*patásért megy le, és van aki konkrétan d*gni vagy d*gatni akar. Mindegyikkel találkoztam már.
7/15 anonim válasza:
Attól függ...nekem volt már mindkettőben részem. Valaki csak ismerkedni jár oda, valaki meg konkrét céllal
8/15 anonim válasza:
Akkor kész fertő lehet az a hely. Ha csak úgy bárki leszop bárkit és bárki dug a másikkal, akkor oda elmenni kész orosz rulett.
9/15 anonim válasza:
Nem csoda hogy terjednek a nemi betegségek.
10/15 anonim válasza:
Aki odamegy az meg is érdemli, hogy nemibeteg legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!