Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Orális sex óvszerrel meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális sex óvszerrel meleg szaunában?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni magnum szaunaba. Kizárólag orális sex érdekelne viszont nem tudom hogy hogy szokás óvszert használni vagy natúr idegenekkel? Nem vagyok jártas a témában ezért kérdezem.

2019. júl. 23. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem tartasz attól, hogy összeszedsz valamit, akkor hajrá :D
2019. júl. 23. 17:07
 2/7 Lacás1976 ***** válasza:
Sokat jártam mindkét szaunában. Mindig óvszerrel csináltam mindent, ha valakinek ez nem felelt meg kerestem mást. A pultnál tudsz venni olcsón (ha még úgy van) mindig vettem vagy tizet
2019. júl. 23. 17:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem szeretnék összeszedni semmit. Ez lett volna a kérdésem hogy mennyire gáz ha kérek gumit majd egy oralhoz. De akkor teljesen megszokott nem fog meglepődni a partner.
2019. júl. 23. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát mondjuk nem hiszm, hogy megszokott.

De tuti lesz rajtad kívül is más, aki enélkül nem fog belemenni az orálba sem.

És ez jó, mert tudod, hogy ő is fél vigyáz a saját és a te egészségedre is.

2019. júl. 23. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hat sajnos ez ritka

Hetek ota akarom kiprobalni az oralis reszt de amint megtudjak h csak ovszerben szopnek maris eltunnek

2019. júl. 25. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Azért használj óvszert de mázlista hogy te már ilyen helyeken vagy mert én meg nem baszhatok amúgy hajrá én drukolok
2019. júl. 26. 01:12
 7/7 anonim ***** válasza:
En is csak ovszerben szopnek. De szinten nem jo ugy senkinek. Nyilvan ha gyakori vendeg lenne a szamban es tudnam h nem beteg utana anelkul is bekapnam neki
2019. júl. 31. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!