Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak ha meleg a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha meleg a barátom?

Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy most jött rá, hogy meleg vagy erősen biszex. Könyörög, hogy ne hagyjam el mert nem akar férfivel lenni. Azután vallotta be, hogy szex közben nézett ki a fejéből, és abbahagytam. Úgy érzi, hogy nem tudna férfiakkal ismerkedni. Le vagyok sokkolódva, mert kezdeményezte a szexet. Mégis melegnek érzi magát.
2019. júl. 22. 18:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Ha meleg akkor ennek a kapcsolatnak vege. Nem azert van veled mert szeret, tetszel neki hanem hogy ne derüljön ki hogy meleg.
2019. júl. 22. 18:19
 2/18 A kérdező kommentje:
Érzelmileg kötődik hozzám azt mondja. Nem tapadok rá vagy ilyesmi. Nagyon kikészült fogalmam sincs mit csináljak. Fél, hogy elhagyom.
2019. júl. 22. 18:22
 3/18 anonim ***** válasza:
57%

Ha még saját maga Pistike sem tudja hogy mi a helyzet, mi mégis honnan tudnánk?

Melegecskének érzi magát, de se pukiszuri se fiúcska ismerkedés. Érdekes világ ez.

2019. júl. 22. 18:30
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Mindenképp hagyd el, ez nem lenne egészséges kapcsolat, a szexnek már lőttek. El kell fogadnia magát melegnek, időbe fog telni, bátoríthatod is barátilag, de köztetek vége van, az nem kérdés. Amúgy sajnálom, baromi kellemetlen lehet, mikor ez kiderül a párodról...ismertem olyat, akik 4 évig együtt voltak, már az esküvőt tervezték, mikor a pasi kitálalt. Ezzel az az egy gond van szerintem, hogy 4 évet elrabolt a lánytól, amit sosem kap vissza. Inkább örülj neki, hogy időben kiszállhatsz.
2019. júl. 22. 18:31
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha van hozzá türelmed, szerintem hagyj neki egy kis időt és támogasd, beszélgess vele a dologról, ha igényli. Szüksége lehet rá, hogy elrendezze a gondolataid.
2019. júl. 22. 18:32
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem hibáztatom mert ez nem egy meleg barát ország. Nem akar férfiakkal lenni, mert amúgy undorítónak tartja, hogy ilyen.
2019. júl. 22. 18:52
 7/18 anonim ***** válasza:
69%
Mióta vagytok együtt?
2019. júl. 22. 19:06
 8/18 anonim ***** válasza:
46%

“Nem egy meleg barát ország”

A kocsmán kívül máshol senki nem piszkálja a melegeket. De komolyan, nekem van jópár meleg ismerősöm és fel is vállalják, élnek boldogan. Persze utcán néha beszólogatnak nekik a csövesek, de kinek nem? Nekem anno a nagy orrom miatt értek attrocitások, aztán megműttettem. De érted, ha nem azért szólnának be nekik, mert melegek, akkor valami másért. Szerintem nagyon is szabadon megélhetik itthon is a melegségüket az emberek, ha nem így lenne, akkor azt sem tudnád, hogy léteznek.

2019. júl. 22. 19:09
 9/18 anonim ***** válasza:
61%
Ezt most nem értem, hetero kapcsolatban szexeltek, aztán egyszer csak nem akarja?
2019. júl. 22. 19:31
 10/18 anonim ***** válasza:
89%

Azon túl, hogy nyilván sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, a pároddal is nagyon együttérzek, mert kamaszként évekig próbáltam magam átnevelni. Volt két lány az életemben - nem egyszerre - akikről őszintén azt gondoltam, hogy meg tudnak változtatni. Semmi áron nem akartam elfogadni, hogy meleg vagyok és egész 20 éves koromig küzdöttem magam ellen. Szerintem a barátodnak nyilván szüksége van rád barátként, de momentán azért ragaszkodik hozzád, mint párhoz, mert te vagy az utolsó reménye a hetero életformához. Az a baj, hogy ezzel mindkettőtök idejét húzza és pusztán érzelmi kötődésre nem lehet alapozni egy kapcsolatot. Remélem mindkettőtöknek a legjobbakat! :)

29f m

2019. júl. 22. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!