Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet hülye kérdés, de meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hülye kérdés, de meleg a barátom?

Figyelt kérdés

Vagy minimum bi.

Fél éve vagyunk együtt. Azt hittem minden rendben van szex terén is, de felvetette az ötletet, hogy használjünk segédeszközöket. Eddig rendben is volt, de nem számítottam rá, hogy nekem kell használnom egy felcsatolhatós micsodát. Azt mondja csak szimplán izgatja a fantáziáját ez a dolog, de semmi több.

Tudom, poén tárgya lesz ez az egész, de akad olyan akinek van tapasztalata ebben és tudna “segíteni”?

Köszönöm a válaszokat.

2018. dec. 7. 02:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem hiszem,hogy meleg.Az én barátom is kérte tőlem és egyáltalán nem meleg.Puszta kíváncsiság az egész.
2018. dec. 7. 03:52
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

en ferfikent rohogok az ilyesmin de attól még nem meleg, hogy valaki muanyaggal seggberakatja magát..

ha iván jön azt megtossza, na az már más :)

2018. dec. 7. 08:04
 3/13 anonim ***** válasza:
26%

A sok félmeleg langyi jön ezzel a "dehogy meleg" dumával. Nem a fszt nem.

Aki seggbe akarja magát dugatni akár igazi akár műpélóval, az minimum biszexuális.

Látens homoszexualitás. Még magának is fél bevallani, de mégsem bír a vérével.

Olyan ez, mint mikor bizonyos "hölgyek" fel vannak háborodva, hogy ők nem krvák, csak pénzért szexelnek. Hja, kérem, az egészen más.

2018. dec. 7. 09:22
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
lehet, hogy BI, de számít ez igazából?
2018. dec. 7. 10:08
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

Valószínűleg biszexuális, de ez nem hinném, hogy probléma lenne, sőt sokkal változatosabb, érdekesebb is lehet a kapcsolatotok.

A felcsatolóst használjátok szerintem nyugisan, legalább bizonyos dominancia szerepek is kiegyensúlyozódnak, illetve így később akár két sráccal is kipróbálhatod. :D

2018. dec. 7. 10:19
 6/13 anonim ***** válasza:
13%

Látom, a sok langyi nem mer kiállni a nyilvánosság elé, csak sunyin pontozgatnak. :)

Fel a fejjel, fiukák, ma már nem szégyen, ha valaki meleg!

(Nektek úgyis hiába mondanám, hogy növesszetek tököt!)

2018. dec. 7. 10:32
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Van egy prosti barátnőm. A legtöbb férfi kuncsaft kéri hogy dugja meg őket. Azért járnak hozzá mert homofóbok és persze ők nem melegek, kikérik maguknak. A csaj látott már egy két dolgot 40 évesen, de neki is az a véleménye hogy olyanok mint a szahara.
2018. dec. 7. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon megy itt az okoskodás, de látom a szexuális felvilágosultság már luxus.

Én biszexuális vagyok, könnyen lehet, a barátod is biszexuális, DE!

az anális izgatás nem csak a melegeknél van.

Tehát ez nem szexuális orientáció kérdése, bármennyire is jól esik rajta gúnyolódni.

Tulajdonképp 2 részből áll a dolog.

A végbél és az ott található prosztata ingerlése komoly szexuális örömet tud okozni, vannak férfiak (heterók is), akik erre függnek rá.

Másrészt, ahogy a leírásodból is lejön:

A srácot az alárendelt szerep izgatja, hogy a barátnő legyen domináns.

Ettől önmagában senki nem lesz meleg.

2018. dec. 7. 13:33
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

így van ahogy a 8-as mondja. ez fiziológia, az anális szex a legtöbb férfi számára izgató, gondoljunk csak a prosztata masszázsra, hiszen hasonló történik.

az van hogy a társadalom a homoszexuális aktussal társítja az anális szexet. persze ez azért van mert a melegek így szexelnek, de ez nem az ő kiváltságuk. heteró férfiak is élvezhetik ezt a típusú gyönyört, és ahhoz nem az kell hogy egy másik pasi megdugja.

2018. dec. 7. 14:43
 10/13 anonim ***** válasza:
7%
ÁÁÁ nem homár ..... dehogy. Hogy lenne már az aki azt élvezi hogy műf#szt dugjanak fel a seggébe. Innen már csak egy lépés az igazi.
2018. dec. 7. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!