Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem szereti, ha leszopom?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben egyre többször fordul elő, hogy nem sül el, hiába szopom 20+ percig, vagy ha igen, akkor keményen rásegített kézzel. Mindig megkérdem, hogy neki éppen hogy jó, mit hogy csináljak. Már többször is megkérdeztem tőle, higy rossz vagyok-e de eddig végig azt mondta,hogy nem. Vajon csak kedves akar lenni? Hogyan fejlőhetnék?2018. ápr. 25. 21:59
1/4 anonim válasza:
Volt egy pasim akit senki se tudott kielégíteni orálisan bármennyire is élvezte. Vagy baromi béna vagyok a 2 éves kapcsolatomban bár neki nincs ilyen problémája. nektek kell ezt őszintén megbeszélnetek
22/L
2/4 Spiritrobber válasza:
Kéz+száj+sebesség.
Ennyi a titok nyitja nagy valószínűség szerint :)
4/4 anonim válasza:
Elsőhöz hasonlóan szintén van egy barátom, aki oráltól nem tud elélvezni. Ez valamilyen belső gát nála, tehát benne kell keresni a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!