Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom leszopom rám élvez és utána közösen először lezuhanyzunk utána fürdünk. Majd a kádban megujjaz lehetséges, hogy terhes leszek attól, hogy a kádra ráragadt a sperma ami a víztől lejött onnan majd ujjazásnál belém került?
Figyelt kérdés
#sperma #terhessèf
2016. máj. 2. 12:10
2/8 anonim válasza:
igen magas az esélye! Nehezen teherbe eső nőknek is pont ezt az eljárást ajánlják. Ezért is veszélyes peteéréskor strandra menni.
3/8 anonim válasza:
Ezért a kérdésért érdemes volt felkelni :'D Hány éves vagy, 12??
4/8 anonim válasza:
Persze, sőt ha elmész egy uszodába, akkor is bármikor teherbe eshetsz, és azt se tudod, kitől...
Ezért minden úszás után ajánlott esemény utáni tablettát kérni a dokitól!
5/8 anonim válasza:
Hát komolyan, ennél már csak az lenne viccesebb, ha azt írtad volna ki, hogy:
"Lehetek terhes, ha a gyakorikerdesek.hu oldalon olvastam azt a szót, hogy G*Cl?" -.-
No comment!
Mi a faxé' kő baxni, ha ennyire nem vagy tisztában a terhesség körülményeivel? -.-
De tényleg, annyi ilyen baromságot olvasni itt, hogy ilyenkor azon tűnődöm, a sültkrumplik vajon hogy tudnak gépelni...
Bár nektek eggyel több az IQ-tok valószínűleg...
6/8 anonim válasza:
Eselytelen. A spermiumnak nincs ehhez energiaja. Meg egyebkent is. Gondold at amit leirtal aztan rajossz.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes vàlaszokat. Hadd döntsem már én el, hogy mir csinàlok és mit nem. Nem kell amiatt egyből tàmadni, mert feltettem ezt a kérdést és sokan hülyeségnek tartjàk. Szerintem itt nem az én IQ-mal van a baj dràga vàlaszolók. :)
2016. máj. 2. 22:32
8/8 anonim válasza:
Tudok olyan esetet, hogy valaki attól lett terhes, hogy a gyapotszedő munkás ráverte egy nagy halom gyapotra, és az ebből a gyapotból készült bugyit viselte az illető hölgy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!