Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hülye kérdés, de meleg a barátom?
Vagy minimum bi.
Fél éve vagyunk együtt. Azt hittem minden rendben van szex terén is, de felvetette az ötletet, hogy használjünk segédeszközöket. Eddig rendben is volt, de nem számítottam rá, hogy nekem kell használnom egy felcsatolhatós micsodát. Azt mondja csak szimplán izgatja a fantáziáját ez a dolog, de semmi több.
Tudom, poén tárgya lesz ez az egész, de akad olyan akinek van tapasztalata ebben és tudna “segíteni”?
Köszönöm a válaszokat.
Látom sokan erre izgulnak, rendben akkor: MELEG, nevezzük annak.
Remélem most már jobb, remélem erre a megnevezésre rendesen áll, sőt el is csöppentettek...
Persze ha most egy meleg pár egyik tagja írna arról, hogy a másik valami "heterós" dolgot szeretne, véletlenül sem éreznétek késztetést arra, hogy heterónak gúnyoljátok :D
Na ez az igazán beteges, persze tipikus heteró dolog, hogy a saját bizonytalan szexualitásotokat azzal palástoljátok hogy mindenkit lemelegeztek.
A biszex szót meg még mindig tanulni kell...
Most nem szeretnék senkit se lehülyézni,de holvoltatok 8 általánosban a biológia órán a szexualitàs témakörnél. Pont az erogén zónákról volt szó (ekkor már külön van a lányoknak és a fiúknak a biológia óra)értelemszerűen a fiúknak és akkor tanultuk hogy végbél tájékàn van a legtöbb férfinak az erogén zónája.
Ezek után heteró a partnered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!