Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak ha meleg a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha meleg a barátom?

Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy most jött rá, hogy meleg vagy erősen biszex. Könyörög, hogy ne hagyjam el mert nem akar férfivel lenni. Azután vallotta be, hogy szex közben nézett ki a fejéből, és abbahagytam. Úgy érzi, hogy nem tudna férfiakkal ismerkedni. Le vagyok sokkolódva, mert kezdeményezte a szexet. Mégis melegnek érzi magát.
2019. júl. 22. 18:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem akar férfiakkal ismerkedni? Ő szomorú emiatt, meg azt mondja, hogy nem akar ilyen lenni.
2019. júl. 23. 17:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki máshogy dolgozza fel a dolgot.. vannak, akiknek könnyen megy az önelfogadás, más pedig (pl. barátod vagy én) évekig szenved vele. Fél a társadalmi elfogadottságt, fél a barátok és a családja véleményétől, fél attól, hogy szertefoszlik a családról alkotott jövőképe (utódok) vagy csak egyszerűen fél az ismeretlentől.. Sok oka lehet, de nem könnyű, az tuti. :(

(10-es voltam)

2019. júl. 23. 18:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy szakítanom kellene vele. Azt mondja, hogy összeszedi magát és fog menni szex, mert velem ment eddig. Meg ő rossz véleménnyel van a melegekről, azt mondja, hogy ő olyan érzésekre vágyik amit egy nőtől kap meg szerelemre. Három éve vagyunk együtt.
2019. júl. 23. 18:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal 7 éve vagyunk együtt szeretetben, most fogunk összeházasodni. Az érzelmek nem nemfüggőek.. Az pedig nem lep meg, hogy utál minket, melegeket. Aki nincs rendben önmagával, az nem tud a világhoz sem kiegyensúlyozottan hozzáállni és ebből jönnek a félelmen alapuló fóbiák.

Nyilván senki nem fogja megmondani neked, hogy szakíts vele, de úgy folytasd, hogy benne van a pakliban, hogy ezek az érzések attól még benne lappangnak a párodban. Lehet, hogy évek múlna bejelenti, hogy mégis inkább megélné azt, aki valójában.

2019. júl. 23. 19:04
 15/18 A kérdező kommentje:
Szakítanék vele, de ott a sok emlék. Meg annyira könyörög. Gyerekeket akar. Fogalmam sincs mit csináljak.
2019. júl. 23. 21:05
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele. Úgysem fogja sokáig bírni, gyerekkel még nehezebb lenne.
2019. júl. 23. 21:16
 17/18 anonim ***** válasza:
68%
Sok boldogságot! xD
2019. júl. 23. 21:30
 18/18 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkoztam, és arra jutottam, hogy befejezem vele. Megmondtam neki, és azt is, hogy nekem úgy a legkönnyebb ha többé nem találkozunk.Sírt,és szeretné ha barátok maradnánk de nekem az nem menne.
2019. júl. 24. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!