Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, nektek sértő a b-zi szó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, nektek sértő a b-zi szó?

Figyelt kérdés
2019. dec. 8. 15:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%
Igen
2019. dec. 8. 15:53
 2/28 anonim ***** válasza:
83%

Én nem vagyok "meleg" szóval csak külső vélemény:

Szerintem a sértődő csoportokat nem a szavak sértik, hanem a megkülönböztetés ténye.

Teszem azt egy cigány, ha külön kiemelik hogy te büdös cigány, úgy kerül elő a származása hogy azzal akarják sérteni az etnikumára/csoportra jellemzőnek vélt tulajdonsággal.

Egy homoszexuális sem különb ebben a témában.

Itt azért van egy olyan oldal is, hogy valamennyire mégis jellemző a csoportjuk bizonyos részére a sértés. Hiszen a cigányok egy része tényleg elég igénytelen, fogatlan stb. És ezzel még elegyedik hogy maradva a cigányságnál, vannak becsülendő részek minden ilyen csoportban, a család szeretete, a vendégszerető viselkedés, a bőséges konyha művészet. Ezért az oldalért szeretik vállalni a származásukat, tehát nem tagadják el semmiképp.

Így végül is semmiképp sem a szó a sértő, hanem az emberek egy részének hozzáállása másik nemhez/valláshoz/rasszhoz tartozó emberekkel szemben.

2019. dec. 8. 15:57
 3/28 anonim ***** válasza:
80%
nem
2019. dec. 8. 16:07
 4/28 anonim ***** válasza:
87%

Kontextustól függ.

De általában sértő a szándék is.

2019. dec. 8. 16:35
 5/28 anonim ***** válasza:
86%

Van olyan, akinek igen, és van olyan, akinek nem. Persze a kontextus sem utolsó szempont ebben.

Én kifejezetten örülnék, ha senkinek sem lenne az, hovatovább egyáltalán nem érdekelne senkit sem, ki milyen nemhez vonzódik, pedig én abszolút nem vagyok érintett a melegség témájában.

2019. dec. 8. 18:00
 6/28 anonim ***** válasza:
67%
Annyiszor használták rossz értelemben, hogy olyan szó lett mint a lányoknál a fruska. Ha ezt mondod, jól rácseszel.
2019. dec. 8. 18:18
 7/28 anonim ***** válasza:
53%
És a ratyi? 😂
2019. dec. 8. 18:46
 8/28 anonim ***** válasza:
62%
Igen sértő mert a nőkre sem azt használják hogy k-rva.
2019. dec. 8. 19:41
 9/28 anonim ***** válasza:
86%
Engem a múlt héten a dohány boltban az egyik melós mondta a másiknak hogy nézd a srác biztos ratyi. Nem érdekelt különösebben. Aki rákérdez annak elmondom hogy homoszexuális vagyok
2019. dec. 8. 20:37
 10/28 anonim ***** válasza:
14%
Nem, az csak egy szó, aminek az a jelentése, hogy férfiakkal háló férfi. Önmagában kevés ahhoz hogy megsértődjek rajta. Szavak dobálásánál keményebben meg kell azért dolgozni, hogy megsértődjek.
2019. dec. 8. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!