Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, nektek sértő a b. zi kifejezés?
Ez olyan, mint a né*er szó. A feketék, főleg Amerikában ni**erezik egymást folyamatosan, az ő szlengjükben ez olyan kb., mint ahogy a cigányok mondogatják folyamatosan egymásnak, hogy "tesó". Viszont ha egy fehér ember mondja ki ezt a szót, pláne egy fekete jelenlétében, hát az valami elképzelhetetlen, borzasztó ősbűnnek számít.
Na, valahogy így vannak a melegek a kérdésben szereplő kifejezéssel. Egymás között sokan használják, de ha kívülálló mondja, azt nem szeretik, mert a korábbi tapasztalatokból kiindulva automatikusan sértést, lenézést vélnek mögötte.
Bár én biszex vagyok, szerintem nem sértő.
Ha rám mondják a barátaim, haverjaim, azt szoktam mondani: "Biszex vagyok, de persze ez magába foglalja, hogy van b**i oldalam is."
És nem rosszallóan, inkák mosolyogva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!