Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz a "meleg detektor" kifejezés?
Meg a bizalmatlanságról még annyit, hogy az egyik meleg ismerősömmel nagyon jóban voltam. Pont azzal, aki mondta, hogy félt tőlem. Ehhez az is hozzá tartozik, hogy nem csak izmos, de abban az időben kifejezetten nagyon erős is voltam. Messze-messze az átlagon túl. Mindent megbeszéltünk. Én elég sokat rinyáltam egy lány miatt neki és egyszer leteremtett, hogy fogjam már be, mert, hogy ő aztán igazán tudja milyen a viszonzatlan szerelem. Aztán kiderült, hogy rólam van szó.
Őszintén sajnáltam is miatta. De később kiderült, hogy mindenkinek azt terjesztette, hogy volt közünk egymáshoz. Mindenkinek mást mondott. Az úgy nézett rámtól addig, hogy leszopott volt a skála. Miközben nekem amúgy azt mondta, hogy beszélgettek erről, hogy ilyen stabil hetero identitású emberrel még nem találkoztak. Nem az zavart, hogy mit gondolnak rólam mások, hanem hogy akiben én ennyire megbíztam és rendes voltam(még pénzel is segítettem neki), ilyen gusztustalan módon bánt velem a hátam mögött. Aztán ő elment és nyilván nem is kerestem, mert más dolgokban is hazudott. Majd rámírt, hogy találkozzunk egy összejövetelen, mert nagyon hiányzik a társaságom neki, meg nem érti, hogy mi bajom vele. Aztán elmondtam és ő erre mondta, hogy hazudnak, mert ő soha nem talált ki ilyeneket. Én erre mondtam, hogy jó, akkor legyen szembesítés, hogy kinek mer vajon a szemébe hazudni. Mondanom se kell azóta se találkoztunk és ennek már vagy 10 éve. Szóval tapasztalatom szerint a melegekben sem lehet megbízni
Jó, ahány meleg, annyi ember. Azért ezt a buta általánosítást te se gondolhatod komolyan.
Tényleg tróger dolog volt ez részéről, de heterók között hányféle ember létezik?
Na ugyanez a helyzet a melegeknél.
Hagyjuk már ezt az általánosítást, emberek! :D Ő kifejezetten gy*kér volt veled, de ebből még nem következik rögtön az, hogy mindenki más is az. Ha egy heteró b*sz át, attól még más heteróban megbízhatsz. Az elv ugyanaz.
Csak, hogy a kérdésedre is válaszoljak, nekem mondjuk 10-ből 8 alkalommal beválik. :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!