Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értelmezhető a férfias és a férfiatlan kifejezés passzív meleg srác esetén?
Valahol azt írta valaki, hogy f@ssal a szájában senki ne nevezze magát férfiasnak. Pedig szerintem ha én szexelek egy passzív sráccal, akkor is érezhetem, hogy ő férfia vagy nőies. Nem a testalkatára gondolok, hanem a hozzáállására.
Ti mit gondoltok erről?
Mivel itt egy véleményről van szó szerintem mindenkinél mást jelent.
Máshol van egyénenként a határ amitől valaki nőiesnek számít.
Amit hangsúlyoznék: a nőies viselkedés nem jelenti egyben azt is, hogy passzív a srác!
Sokan esnek ebbe a tévedésbe! :)
A nőies meleg a butch queen.
Pl Adam Lambert.
És ő top nem bottom.
Én passzív vagyok és festem a körmöm pl meg időnként van rajtam pár liter smink, de nem vagyok nőies viselkedésű és mégis passzív/ bottom vagyok olyan twink alkatú. (nem, kösz, nem ismerkednék!!!)
Természetesen!
Bossy bottom rá a kifejezés.
Igen a személyiséged is beleviszed az ágyba ahogy az élet többi területén. Én nem vagyok ilyen. A párom irányít, ő dominánsabb, mindenben, de gyengéden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!