Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, nektek sértő a b. zi kifejezés?
Nekem nem, és a barátaim is kérdezték tőllem hogy néha ha kirepül a szájukon megszokásból nem e kapnak tőllem egy sallert , nem .
Ez a melegeket azért zavarja mert a 99% hisztis k. valóban-bu.i.
Akinek nem inge , nem vesz magára.
Remélem, megint jön az elektrosokkterápiás (aki kérdezte, hogy raknánk-e lányokat análba xD)
Igazából számomra nem. Aki nem áll hozzám közel, annak nem akarok megfelelni, így megsérteni se tud. Aki meg közel áll hozzám, max viccből mondja.
Akkor zavar, ha nyilvánosan és közönség előtt használják. Kövezettek meg, én hiszek a politikai korrektségben.
Én régebben magam is használtam ezt a szót, nem komolyan, csak úgy értelmetlen beszólogatásnak a haverokkal. Nem tudták rólam, hogy meleg vagyok, így bele is illett a dolog a hetero szerepbe. Aztán azóta elgondolkoztam, hogy mi van, ha más meleg srácok hallottak engem így beszélni, és rosszul esett nekik? Ezért inkább már viszafogom magam.
Nekem akkor lenne sértő, ha valaki tudná rólam, hogy meleg vagyok és úgy mondaná a szemembe. Hiszen akkor a szándék is sértés és én is úgy venném. De ha nem komoly, akkor én se veszem komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!