Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként van esélyem párt találni magamnak, ha ilyen vagyok?
Az alábbi pontokban összeszedtem pár tulajdonságomat:
-Nagyon introvertált, befelé forduló, mindemellett eléggé elvont személyiség vagyok.
-Nincsenek barátaim, illetve semmilyen emberi kapcsolatom sincs (csak a szüleim, testvérem max)
-Nem igazán beszélgettek másokkal, sőt inkább kerülöm a beszélgetést, és sosem kezdeményezek
-Nincs Facebookom, sem Instagrammom, se semmi közösségi oldalam - ez sokszor már kizáró ok lehet sokaknál
-Hobbim a filmnézés, zenehallgatás, és kirándulás
(24 éves vagyok, a külsőmmel nincs gond - sőt helyesnek tartanak)
Nos, szerintem nem hinném hogy lenne olyan, aki hasonló lenne hozzám... Szerintetek?
Persze, hogy van esélyed
Egyébként pedig szerintem hozzád pont egy társasági ember illene
21:48 értek egyet.
Én is hasonlóan mint a kérdező zárkozot tipus vagyok, de szerintem ha lenne egy olyan barátom aki szeret bulizni akkor kihúzna a konfort zónámból, több embert ismernék meg, és ahogyan mondják arra a 5 embere hasonlitasz a legjobban akivel találkozol a legtöbbet, szoval ha találnák ilyen srácot akkor lehet eltüne a izgulás ha valamilyem új emberel ismerkedek, és teljesen új ajtók nyilnának meg. Ha pontosan ugyan olyan emberel akarsz járni mint amilyen te vagy akkor az 1 részről uncsi a másikról meg nem is kel keresned sokat ott a tükör. Persze ez az én személyes véleményem ha valaki nem ért velem egyet az írja le szívesen meghalgatom más véleményét, lehet nem nekem van igazam.
Nagyon sok hozzád hasonló ember van.Ne kesregj!
Változtass! Mozdulj ki.Még nagyon fiatal vagy.
A kirándulás jó dolog.Csináld csoportba.Nem kell
hozzá közösségi oldal,hogy partnert találj.Egy jó
szex partner kereső oldal kell.Küldök egy linket.
Itt tuti találsz.Tegyél fel jó profil képet.Reggelj
értelem szerüleg.Annyi ajánlatot kapszmajd,hogy
csodálkozól.Ki sem kell mozdulnod,csak ha talizól
valakivel. A link. [link]
Van esélyed persze, de ez szomorú hogy ennyire nincsenek barátaid. Nekem sincsen tonnányi, de azért egy 5 ember van akiért bármit megtennék és ők is értem.
Ha van rá igényed, akkor nyiss egy kicsit az emberek felé. Teljesen értelmes, normális srácnak tűnsz a leírásod alapján miért ne akarnának barátkozni veled? Itt a kommentek között is van pár magányos farkas, írj nekik, még akár össze is jöhet valakivel.
(Nekem is írhatsz ha akarsz, de én nem keresek kapcsolatot).
Köszönöm a válaszokat!
Azért nem gondolom úgy, hogy pont velem ellentétes személyiségű srác lenne való nekem, mert általában szóba sem állnak velem, észre sem vesznek, és ők pont gáznak találják ezt az életvitelt, vagy nem tudják megérteni hogy lehet így élni...
Nagyjából én is ilyen vagyok.
Bár nem minden igaz rám pontosan.
Engem sem érdekel igazán a társasági élet,és szerintem egy kapcsolatban ez hátrány lehet.
Az a baj,hogy nekem túl sok lenne valaki állandó szinten.
Ha valaki barátokra nem vágyik,akkor párkapcsolatra hogyan képes,amikor az egy magasabb szint szociálisan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!