Melegként melyik pártra szavazzak áprilisban?
Melyik párt mutat melegbarát politikát? LMP?
Nem vagyok tisztában az induló pártok politikai programjával.
Mit számít a szavazásnál a szexuális beállítottságod? Most őszintén.
Ez a baj veletek, hogy semmi mást nem néztek csak azt, hogy meleg vagyok. Mindent ennek rendeltek alá, ez az elsődleges és legfőbb szempont amivel jellemzitek magatokat.
Nem azt mondjátok, hogy sikeres vagyok, családcentrikus vagyok, karrierista vagyok, stb, hanem meleg vagyok és egyébként XY vagyok. Ez nem normális.
Hetero vagyok, kire szavazzak?
Az 1. válaszolóval egyetértek.
Nem ez alapján kellene választani, hogy "melegbarát politika". Nincs még ötmillió másik szempont? Ezt a meleg csordaszellemet sosem szerettem és mindig távol tartottam magam az ilyentől. A heterók közt is elég különbözőek az emberek, ahogy nálunk is.
24/F, meleg
Szerintem igenis fontos, hogy olyan pártra szavazz amely valamelyest képviseli az érdekeid, ugyanis nem mindegy, hogy holnap melegházasság lesz vagy erősödik a homofóbia.
Kérdező, inkább a momentum foglalkozik jobban ezzel a kérdéssel, de az LMP sem határolódik el.
Akarsz-e kormányváltást vagy nem? Ha akarsz akkor Jobbik, ha nem akkor bármelyik másik
A jobbik nem foglalkozik a melegekkel és nem az emberek szexuális orientációjára építi a stratégiáját.
Ha leírsz egy pártot azért mert nincs napirendre véve a homoszexuális házasság témája, akkor nincs is miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!