Tudnátok segíteni eldönteni, hogy kire szavazzak nyolcadikán?
Mindenképpen el akarok menni szavazni, de nem tudom eldönteni kire kéne húznom az ikszem.
Mondták, hogy egyéniben az esélyesebb jelöltre.
Ez az én körzetem: [link]
Akikkel beszéltem, egyáltalán nem olyan egyértelmű Jakab Péter előnye, nagyon népszerű Miskolcon Debreczeni József is, főleg az idősebbek körében.
(Tehát a Fideszt azt ne is írjátok, gyűlölöm Csöbör Katalint, ismerem személyesen)
Listán, olyan pártot keresek akinek nem túl populista a programja, és a legközelebb áll a Fidesz féle adórendszerhez.
"Egyértelműen a legesélyesebb ellenzéki jelölt: Jakab Péter (Jobbik)"
Az h te akikkel beszéltél 3 v akár 30 ember az hol reprezentál bármit is?
Én az LMP-re fogok. A Jobbik pálfordulása nekem elég hiteltelen, az is, hogy nem képesek együttműködni semmilyen szinten.
Karácsony szimpi, de az MSZP-s tagok ugyanazok, mint 10 éve.
A DK nem volt képes jelölteket se állítani, tehát azt se tudjuk, hogy ki lenne a jelöltjük, de politikailag velük értek a leginkább egyet (ezt egy teszt is alátámasztotta, érdemes megnézni: [link] )
Maradt az LMP, Együtt, Momentum.
Az utóbbi 2 fölösleges szavazat volna, az LMP talán a legjobb választás, de kormányozni nem tudnának szerintem. Ellenzéknek, főellenzéknek viszont talán a legjobb. A törvényjavaslataik és az aktivitásuk is egészen jók.
"A DK nem volt képes jelölteket se állítani, tehát azt se tudjuk, hogy ki lenne a jelöltjük"
Ez csúnya dolog ilyet leírni. Azért nem állítottak jelöltet sok helyen, mert 60 helyen visszaléptek az MSZP-PM javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!