Tudnátok segíteni eldönteni, hogy kire szavazzak nyolcadikán?
Mindenképpen el akarok menni szavazni, de nem tudom eldönteni kire kéne húznom az ikszem.
Mondták, hogy egyéniben az esélyesebb jelöltre.
Ez az én körzetem: [link]
Akikkel beszéltem, egyáltalán nem olyan egyértelmű Jakab Péter előnye, nagyon népszerű Miskolcon Debreczeni József is, főleg az idősebbek körében.
(Tehát a Fideszt azt ne is írjátok, gyűlölöm Csöbör Katalint, ismerem személyesen)
Listán, olyan pártot keresek akinek nem túl populista a programja, és a legközelebb áll a Fidesz féle adórendszerhez.
Teljesen kizárt hogy ilyet mondott volna, amikor pont a napokban tette fel, az LMP a bérkaluátorát az oldalukra.
Három kulcsos, 0%, 12%, 24% -as kulcsokkal. Amivel egyébként én kiegyeznék. Nekem bruttó 600 ezer forint a fizetésem, és még nekem is nőne a nettóm közel húsz ezerrel.
https://www.youtube.com/watch?v=gjrFDJ0jlPY
Csak hallgasd meg ezt....:D
"Aki ma kormányváltást akar Magyarországon, az a Jobbikra szavaz. Ez nem is kérdés.."
Nem kérdés? Nézz már szét kicsit. DK, MSZP, LMP, Momentum stb mind kormányváltást akar. Nem a Jobbik az egyetlen lehetőség. Én például mindegyiknek drukkolok. Jobb szerintem ha minél vegyesebb az országgyűlés. Legyen képviselve mindenféle nézet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!