Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tudnátok segíteni eldönteni,...

Tudnátok segíteni eldönteni, hogy kire szavazzak nyolcadikán?

Figyelt kérdés

Mindenképpen el akarok menni szavazni, de nem tudom eldönteni kire kéne húznom az ikszem.

Mondták, hogy egyéniben az esélyesebb jelöltre.

Ez az én körzetem: [link]

Akikkel beszéltem, egyáltalán nem olyan egyértelmű Jakab Péter előnye, nagyon népszerű Miskolcon Debreczeni József is, főleg az idősebbek körében.

(Tehát a Fideszt azt ne is írjátok, gyűlölöm Csöbör Katalint, ismerem személyesen)

Listán, olyan pártot keresek akinek nem túl populista a programja, és a legközelebb áll a Fidesz féle adórendszerhez.

2018. márc. 16. 21:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%
#20 Nem azért mondtam, mert csak a Jobbik akar kormányváltást, hanem azért mert a Jobbik a legesélyesebb erre a célra. Az MSZP-DK-egyéb párt csak elveszett szavazat..
2018. márc. 20. 22:43
 22/22 anonim ***** válasza:
48%

Mert a Jobbiknak van ám esélye legyőzni a Fideszt önmagában, ugye? Szerintem nincs, csakis koalícióval lesz kormányváltás ha tetszik neki, ha nem. Vagy a Fidesz lesz kisebbségi kormányzásban, ez a két lehetőség van.

Persze csak akkor, ha a Fidesz kevesebb mandátumot szerez 50%-nál

2018. márc. 21. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!