Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék elmenekülni ebből?
Figyelt kérdés
Sokáig heterónak tartottam magam. Van barátnőm minden szuper lenne ha nem lenne ez a gondom. Anya összejött egy csávóval akinek van egy fia. Az a tipikus kisfiús kinézetű, szép arcú fiú. Barátkoztam vele, mivel sokszor vannak nálunk. Ez a fiú elmondta nekem, hogy a fiúkat szereti. Nagyon zavar azóta ha a közelemben van, mert úgy tud nézni szóval értitek. Minden hétvégén itt van, és összeakarnak költözni a szüleink. Már arra is gondoltam, hogy én költözök el mert nem akarok ezzel a fiúval lakni. Mert még kijönnek a ferde hajlamaim. Nem igazán tetszenek a fiúk, ezért idegesít, hogy szépnek tartom ha megnézem a képeit meg ilyenek. Meleg nem akarok lenni, biszex sem. Ezt így elszeretném fojtani. Mert a heteró kapcsolatok vannak megbecsülve, és ezt még elmondani is megterhelő egy melegnek, hogy az.2019. nov. 14. 20:52
41/70 anonim 

válasza:

Én is sok sikert kívánok! Nekem is nyugodtan írj ha kell segítség ( amugy engem is érdekelnek a felylemények) 18/f/bi
42/70 A kérdező kommentje:
Tegnap kettesben maradtunk, a szüleink nem voltak otthon. Összeszedtem magam, és nagyon nehéz volt de végül elmondtam, hogy a fiúk is érdekelnek. Kérdezgetett hogy milyen srácok tetszenek és annyira jó volt beszélgetni erről, javasolta hogy nézzünk jó pasikat a neten, és olyat is néztünk ahol egy fiú verte magának. Hozzám bújt, és kérdezte hogy engem is felizgatott. Mondtam hogy igen valahogy ott ez olyan szokatlan volt nekem. Megkérdezte hogy adhat egy puszit, és nemcsak egyet adott a fülemet puszilgatta, meg a nyakamat. Akkor már nem érdekelt hogy jó amit csinálunk vagy nem, megcsókoltam, leöltöztünk, jó érzés volt összefogni a farkunkat. Amikor bekapta és közben verte magának nagyon boldog voltam szerettem volna én is neki. Rájöttem arra hogy nem igazán izgatnak a lányok csak kis mértékben, egy fiú izgatóbb. Valamiért mégis úgy érzem, hogy a kis heteróságot kell magamban erősíteni, és reggel már lányokat kezdtem el nézni.Olyanon is gondolkozom, hogy mi lesz ha kiderül.
2019. nov. 23. 10:30
43/70 anonim 

válasza:

Gratulálok. Előbb-utóbb megbékülsz a helyzettel.
44/70 anonim 

válasza:

Remélem hamar elfogadod magad. Biztos vagyok benne hogy anyukád is elfogadná, főleg így, hogy már nem lesz teljesen új neki.
45/70 anonim 

válasza:

Gratulálok! Ez gyorsan ment. Ezek alapján beza te inkább meleg vagy, elnyomott vágyakkal.
Ezután már csak el kell fogadni önmagad és akkor leszel igazán boldog.
46/70 anonim 

válasza:

Ennek nagyon örülök! Remélem minél hamarabb elfogadod magad és boldog életet tudsz majd élni a párodal együtt, nemszámít hogy fiú lesz e vagy lány, csak az hogy seresétek egymást!
47/70 A kérdező kommentje:
Anya biztos nem fogadná el, mert mások nem érdeklik engem nem tudna. Meg is mondta, örül annak, hogy a barátja fia ilyen és nem én. Ezt én sem tudom elfogadni nem tudnék senkinek erről beszélni, hogy nekem a fiúk is tetszenek. Még mindig arra motiválnám magam, hogy heteró vagyok.
2019. nov. 25. 10:52
48/70 anonim 

válasza:

Adj időt magadnak és menni fog az elfogadás. Ott van ez a srác, lelkileg tud támogatni téged és ez jó. :) Csak arra vigyázzatok, hogy nehogy lebukjatok egy ilyen hancúr közben. :)
49/70 anonim 

válasza:

De nem vgy heteró úgyhogy nem "motivàld magad erre"! Az anyukád egy idő után biztos el fogja fogadni, remélhetőleg te is. Beszélgess erről ezel a fiúval, ő biztosan tud segíteni az önelfogadàsban és tud tanácsot adni a coming outban is. Először fogadd el magad, anyukádnak elég későb elmondanod.
50/70 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok, hogy senkinek nem akarom ezt elmondani. Anyának sem szeretném. Ez az én titkom lesz sem rokonoknak, sem barátoknak nem fogok erről beszélni. Azért motiválnám magam mert tudom, hogy melegként hogy is fogalmazzam, valószínűleg csak a jobb anyagi helyzetű melegek tudnak rendes életet élni. Mint amilyen a barátom, egyedüli gyerek, szuper iskolák ahol sohasem érhette semmilyen atrocitás ezért.Hihetetlen módon az apja elfogadta a melegségét, nem bántotta érte. Ezzel szemben én átlagos homofób környéken éltem, pár éve költöztünk a fővárosba, ha a suliba kiderült volna valakiről azt szekálták volna. És még azért is motiválnám magam mert egy valódi meleg nem tud lánnyal szexelni, a barátom szerint sem vagyok full meleg. Mert ő pl. nem tudna semmilyen lánnyal lenni. Az a bajom, hogy vele kapcsolatban is érzek valamit mióta így összejárunk. Annyira tetszik mindene, és belsőre is rendes, kedves nincs elszállva mint más ilyen anyagi helyzetűek.
2019. nov. 25. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!