Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnék elmenekülni ebből?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék elmenekülni ebből?

Figyelt kérdés
Sokáig heterónak tartottam magam. Van barátnőm minden szuper lenne ha nem lenne ez a gondom. Anya összejött egy csávóval akinek van egy fia. Az a tipikus kisfiús kinézetű, szép arcú fiú. Barátkoztam vele, mivel sokszor vannak nálunk. Ez a fiú elmondta nekem, hogy a fiúkat szereti. Nagyon zavar azóta ha a közelemben van, mert úgy tud nézni szóval értitek. Minden hétvégén itt van, és összeakarnak költözni a szüleink. Már arra is gondoltam, hogy én költözök el mert nem akarok ezzel a fiúval lakni. Mert még kijönnek a ferde hajlamaim. Nem igazán tetszenek a fiúk, ezért idegesít, hogy szépnek tartom ha megnézem a képeit meg ilyenek. Meleg nem akarok lenni, biszex sem. Ezt így elszeretném fojtani. Mert a heteró kapcsolatok vannak megbecsülve, és ezt még elmondani is megterhelő egy melegnek, hogy az.
2019. nov. 14. 20:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Az hogy ha meleg vagy az nem tartozik rá, de ha nem szereted őt, akkor muszáj lesz.
2019. nov. 17. 13:56
 32/70 anonim ***** válasza:
100%

Ne azt mondd neki hogy meleg vagy hanem azt hogy nem szereted már annyira és emiatt nem szeretnéd rabolni az idejét.

Ezt próbáld kidomborítani úgy hogy az ő érdekeit nézed: Hogy nem akarod rabolni az idejét, köszönöd az elmúlt x évet amit együtt töltöttetek meg ilyenek.

És hát végülis ezek igazak. :D

2019. nov. 17. 22:27
 33/70 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, amíg nem tudod magadat elfogadni olyannak, amilyen vagy, addig nem is leszel boldog. Most itt őrlődsz ezen a dolgon és már kikészít, pedig igazából még semmi sem történt. Egy biztos, mindig lesznek srácok, akikhez vonzódni fogsz és ezt megpróbálhatod megszüntetni és elnyomni, de sose fog sikerülni. Én is próbáltam többször is, sosem sikerült, cserébe kaptam egy depis tinikort folyamatos szenvedéssel és titkolózással.

A barátnőddel ha szakítasz, nem kell elmondanod neki, hogy miért, egyszerűen nem érzel úgy iránta, ahogy kéne, ez bőven elég indok.

-----

Egyébként meg nem értelek. A srác meleg, elfogadja őt az apja és anyukádnak sincs vele problémája, mert ha lenne, akkor biztos nem költöznének össze az apjával. Mit akarsz még? Lesz egy elfogadó családod, ahol önmagad lehetsz, ahol elfogadna bárki, ahol boldog lehetnél és nem kellene titkolóznod. Kell ennél több?

-----

Az meg, hogy a barátaid közül ki hogyan fogadná, úgyis csak akkor derül ki. Ha véletlenül kiderülne rólad, biztos lenne, aki beszólna érte, meg akivel emiatt megszakadna a kapcsolatod, de ezek akkor nem is voltak igazi barátok. Én elvesztettem kb 4-5-öt, és? Ki a francot izgatnak az ilyen nyomorultak, ha közben meg több száz barátom elfogad melegnek? Igenis lehet élni melegként boldogan, már akár Magyarországon is (nyilván pl. Oroszországban nem).

2019. nov. 17. 22:53
 34/70 anonim ***** válasza:
0%
Nézd a ferde hajlamaid később is kijöhetnek. Nekem volt olyan módszer ami 6 évre segített egy másik 1 évre. Ilyen pszichológiai alapokon de hogy most tényleg attól működött vagy sem nem tudom. Érdekes élmény volt
2019. nov. 18. 10:33
 35/70 A kérdező kommentje:
Jó anyának más, hogy a nevelt fia meleg meg megint más ha a saját fia ilyen. Nem olyan egyszerű ez nekem mert van ez a vonzalmam, meg van mellé ez az elfogadhatatlan érzés. Valahol belül a melegséget megalázó folyamatnak tartom. Sohasem tudnám elmondani senkinek, esetleg csak ennek a fiúnak. Nem tudom mások hogy fogadják el, nekem ez nehéz.
2019. nov. 18. 17:33
 36/70 anonim ***** válasza:
100%
Sok időd van, előb utóbb el fogod magadat fogadni. Nézz ilyen témában filmeket, olvass róla, ha készen állsz mondd el ennek a fiúnak. Sok sikert. És elfojtani semmiképp ne próbáld, magadnak teszel vele rosszat.
2019. nov. 18. 23:19
 37/70 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te egyébként hány éves vagy?

"Sohasem tudnám elmondani senkinek, esetleg csak ennek a fiúnak. Nem tudom mások hogy fogadják el, nekem ez nehéz." Mint korábban írtam, nekem is évekbe telt. 14 éves koromtól 19 éves koromig folyamatosan csak tagadtam, nem akartam elfogadni a dolgot. Nehéz volt nekem is és még sokan másoknak is, nem csak neked. De egy idő után sokkal nehezebb volt az állandó hazudozás és az, hogy sosem voltam boldog. Én azt tudom javasolni, hogy pont ezért mondd el ennek a fiúnak a dolgot, mert ő nyíltan vállalja, így nagy valószínűséggel tudna lelkileg támogatni, segíteni neked is az elfogadásban. És neked pont erre lenne szükséged, hogy legyen egy lelki támaszod, aki segít neked, mert egyedül sokkal nehezebb... virtuális ölelést küldök és nagyon remélem, hogy sikerül valahogy elfogadnod a dolgot, mert tudom, hogy onnantól kezdve, hogy önmagad lehetsz, sokkal boldogabb fogsz lenni. :)

2019. nov. 19. 01:32
 38/70 A kérdező kommentje:
20 éves leszek. A szakításon legalább már túlestem. Hétvégén tervezem elmondani azt hogy érdekelnek a fiúk, azt nem mondom hogy meleg vagyok mert abban nem vagyok biztos. Azért annyira nyíltan ő sem vállalja csak páran tudják róla.
2019. nov. 19. 16:36
 39/70 anonim ***** válasza:
100%
Na szuper, lépésről lépésre. :) Tényleg kívánom, hogy sikerüljön szépen eljutnod oda, ahol már te is boldog leszel anélkül, hogy azon agyalnál, ki mit gondol rólad, ahol már csak az számít, hogy te boldog leszel és nem mások elvárásainak akarsz megfelelni. Mindenképpen számolj majd be a fejleményekről! :)
2019. nov. 19. 22:44
 40/70 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a szakításhoz ez gyorsan ment, nem hittem volna hogy ennyire hamar meglesz.

Valahol úgy érzem te is látod, hogy erre megy az utad. Gratulálok! Minden rendben lesz!

Ha tudok valamiben segíteni, írj!

20/M

2019. nov. 19. 23:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!