Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnék elmenekülni ebből?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék elmenekülni ebből?

Figyelt kérdés
Sokáig heterónak tartottam magam. Van barátnőm minden szuper lenne ha nem lenne ez a gondom. Anya összejött egy csávóval akinek van egy fia. Az a tipikus kisfiús kinézetű, szép arcú fiú. Barátkoztam vele, mivel sokszor vannak nálunk. Ez a fiú elmondta nekem, hogy a fiúkat szereti. Nagyon zavar azóta ha a közelemben van, mert úgy tud nézni szóval értitek. Minden hétvégén itt van, és összeakarnak költözni a szüleink. Már arra is gondoltam, hogy én költözök el mert nem akarok ezzel a fiúval lakni. Mert még kijönnek a ferde hajlamaim. Nem igazán tetszenek a fiúk, ezért idegesít, hogy szépnek tartom ha megnézem a képeit meg ilyenek. Meleg nem akarok lenni, biszex sem. Ezt így elszeretném fojtani. Mert a heteró kapcsolatok vannak megbecsülve, és ezt még elmondani is megterhelő egy melegnek, hogy az.
2019. nov. 14. 20:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:
Dehogy mondom el a barátnőmnek. Ja biztos sok nő örömmel fogadja azt, hogy a párja fiúkra vágyik mellette. Nagyobb arányban vonzódok a fiúkhoz, ezért menekülnék ettől a fiútól. Egyébként anyám bejelentette, hogy karácsony körül szeretne már a fiú apjával élni.
2019. nov. 16. 11:13
 22/70 anonim ***** válasza:
95%
oké de ha el menekülsz akkor lesz egy másik aztán egy másik nem tudsz majd öröké menekülni engem pl nem zavarna ha fiúm bi lenne sok meleg haverom van
2019. nov. 16. 13:06
 23/70 anonim ***** válasza:
97%

Szereted még a barátnődet?

Nagyon vonzódsz a fiúkhoz és csak kicsit a lányokhoz, vagy nagyjából azonosan mindkettőhöz csak mostanában érdekelnek jobban a fiúk??

Ez egyfontos kérdés!

Mert ha az előbbi akkor nem tehetsz mást, egy idő után muszáj leszel szakìtani a barátnőddel ha nem akarod a saját és az ő életét tönkregenni. Ha az utóbbi akkor meg élj úgy ahogy eddig és mondd meg ennek a fiúnak udavariasan hogy nem akarsz tőle semmit.

2019. nov. 16. 15:47
 24/70 A kérdező kommentje:
Szeretem de nem úgy ahogy eddig. Megnézem a lányokat, de pl. abba a két fiúba jobban szerelmes voltam, meg a vonzalom is erősebb volt mint a lányokkal akikkel jártam. Lehet, hogy ki kellene próbálnom és akkor letisztázódna azt meg hogy tudnám kivitelezni. Ha valamit csinálnék a fiúval, mivel együtt fognak lakni a szüleink az rosszul sülhet el. Nekem meg az ilyen típusú fiúk tetszenek.
2019. nov. 16. 15:59
 25/70 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Szerintem döntsd el, hogy továbbra is együtt akarsz-e maradni a barátnőddel és hogy azért akarsz vele együtt maradni mert ez a társadalmi elvárás vagy tényleg szereted őt. Ha vele maradsz akkor ne csinálj semmit más fiúkkal mert az megcsalás. Ha meg szakítasz vele, mert úgy érzed hogy úgy szabadabb lennél szerintem próbáld ki fiúval is és akkor meglátod hogy az bejön-e és akor biztos lehetsz dolgodban. Még sok időd van.
2019. nov. 16. 16:10
 26/70 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi van velem. Van amikor elkap egy érzés, hogy jó lesz ez az együttélés és várom.Főleg amikor a válaszokat olvasom, vagy amikor anyukám örömmel mondja, hogy milyen szép lesz az ünnep mert végre igazi családunk lesz. Van amikor menekülnék és ez óránként változik.
2019. nov. 16. 18:19
 27/70 anonim ***** válasza:
100%
Ez akár jól is alakulhat. Sokan örülnének egy ilyen helyzetnek. Írd meg ha lesz valami.
2019. nov. 16. 20:34
 28/70 anonim ***** válasza:
100%

Hékás!

Nyilván egyik csaj sem örülne ha a pasija bevallaná hogy a fiúkat szereti DE, hálás lenne hogy nem raboltad tovább az idejét. Te magad is szenvedsz, becsapod magad, becsapod őt. Az érzelmek egyre erősebbek lesznek (a csaj felől a te irányodba, és tőled a srác irányába), és minél később esik meg a szakítás, annál fájdalmasabb lesz.

"Nem csábulok el, azért mert mindenkiről azt feltételezem, hogy heteró,"

Tehát ha mindenkibe "heteróságot" nézel akkor nem csábulsz el, de ha valaki biszex/meleg akkor igen.

Egy heteró férfi nem csábul el csak azért mert a másik fél meleg/bi.

Az a nagy igazság, hogy még nem tudod hová tedd ezt az egész helyzetet, hiszen eléggé elnyomod magadban. Ne tedd. Kérlek. Én ugyanígy elnyomtam magamban és depresszióba estem... nem volt kellemes.

Nincs azzal semmi gond hogy biszex / meleg vagy. 2 dologot akar az ember. Szeretni és szeretve lenni. Az már egy jó dolog hogy hol tökre várod az egészet, hol kevésbé, mert már billegsz és előbb vagy utóbb letisztázódik, hogy melyik irányba dőlsz.

A barátnőd nem érdemli meg hogy becsapd és igazából te sem. Magadnak és neki ártasz leginkább, egy megcsalással nem kéne már tetézni. Amikor úgy érzed hogy inkább a fiúk felé mégy - és ne feledd, ha most ő nem akkor majd lesz egy másik srác valahol, valamikor akibe beleszeretsz - akkor őszintén mondd el a barátnődnek hogy mit érzel.

Ha szereted őt, akkor nem akarsz neki rosszat és nem rabolod tovább az idejét. Ezenfelül végre te is azzal lennél aki iránt mélyebb érzéseid vannak. Ne tarts a sztereotípiáktól mert azok egy az egyben hülyeségek.

Én is az a féle meleg vagyok, akiről aztán meg nem mondanád hogy a srácokat szereti. Nem vagyok nőies, nem hordok műkörmöt kék szempillával zöld hajjal. Mert az nem én vagyok. Ugyanúgy nézek ki mint bármelyik más átlagos srác. Gyanítom te is ilyen vagy.

A sztereotípiák pontosan annyira igazak rád, amennyire hagyod hogy igaznak bizonyuljanak.

20F

2019. nov. 16. 21:31
 29/70 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem szakítasz a barátnőddel?
2019. nov. 16. 22:21
 30/70 A kérdező kommentje:
Legfeljebb úgy mondanám el a barátnőmnek, hogy már nem szeretem, ezt a meleg témát kihagynám, nem szeretném ha elpletykálná. Akkor ha tudom hogy egy fiú meleg vagy biszex, mint ez a fiú, persze hogy összezavar. Tudom hogy nem vagyok heteró, mert ez már előfordult néhány alkalommal velem.
2019. nov. 17. 08:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!