Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék elmenekülni ebből?

Szereted még a barátnődet?
Nagyon vonzódsz a fiúkhoz és csak kicsit a lányokhoz, vagy nagyjából azonosan mindkettőhöz csak mostanában érdekelnek jobban a fiúk??
Ez egyfontos kérdés!
Mert ha az előbbi akkor nem tehetsz mást, egy idő után muszáj leszel szakìtani a barátnőddel ha nem akarod a saját és az ő életét tönkregenni. Ha az utóbbi akkor meg élj úgy ahogy eddig és mondd meg ennek a fiúnak udavariasan hogy nem akarsz tőle semmit.

Hékás!
Nyilván egyik csaj sem örülne ha a pasija bevallaná hogy a fiúkat szereti DE, hálás lenne hogy nem raboltad tovább az idejét. Te magad is szenvedsz, becsapod magad, becsapod őt. Az érzelmek egyre erősebbek lesznek (a csaj felől a te irányodba, és tőled a srác irányába), és minél később esik meg a szakítás, annál fájdalmasabb lesz.
"Nem csábulok el, azért mert mindenkiről azt feltételezem, hogy heteró,"
Tehát ha mindenkibe "heteróságot" nézel akkor nem csábulsz el, de ha valaki biszex/meleg akkor igen.
Egy heteró férfi nem csábul el csak azért mert a másik fél meleg/bi.
Az a nagy igazság, hogy még nem tudod hová tedd ezt az egész helyzetet, hiszen eléggé elnyomod magadban. Ne tedd. Kérlek. Én ugyanígy elnyomtam magamban és depresszióba estem... nem volt kellemes.
Nincs azzal semmi gond hogy biszex / meleg vagy. 2 dologot akar az ember. Szeretni és szeretve lenni. Az már egy jó dolog hogy hol tökre várod az egészet, hol kevésbé, mert már billegsz és előbb vagy utóbb letisztázódik, hogy melyik irányba dőlsz.
A barátnőd nem érdemli meg hogy becsapd és igazából te sem. Magadnak és neki ártasz leginkább, egy megcsalással nem kéne már tetézni. Amikor úgy érzed hogy inkább a fiúk felé mégy - és ne feledd, ha most ő nem akkor majd lesz egy másik srác valahol, valamikor akibe beleszeretsz - akkor őszintén mondd el a barátnődnek hogy mit érzel.
Ha szereted őt, akkor nem akarsz neki rosszat és nem rabolod tovább az idejét. Ezenfelül végre te is azzal lennél aki iránt mélyebb érzéseid vannak. Ne tarts a sztereotípiáktól mert azok egy az egyben hülyeségek.
Én is az a féle meleg vagyok, akiről aztán meg nem mondanád hogy a srácokat szereti. Nem vagyok nőies, nem hordok műkörmöt kék szempillával zöld hajjal. Mert az nem én vagyok. Ugyanúgy nézek ki mint bármelyik más átlagos srác. Gyanítom te is ilyen vagy.
A sztereotípiák pontosan annyira igazak rád, amennyire hagyod hogy igaznak bizonyuljanak.
20F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!