Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék elmenekülni ebből?

Bakker, ott van egy olyan srác, aki tetszik is neked, szó szerint együtt is fogtok élni, akár akarod, akár nem, de nem, te nem tudod, akarod elfogadni magadat...
Tudod hány meleg cserélne veled?! Akinek hosszú évek után sem adatik meg egy barát, egy társ...
Kibsztt, hülye egy világ...

"Nem jó mindent kipróbálni, mert nem lehet hol fiúval, hol lánnyal lenni."
Dehogynem lehet, csak nem fogadtad még el önmagadban. A biszexek is pont ezt csinálják. Ha úgy van fiúval ha úgy van lánnyal vannak. Nyilván nem azt mondom hogy egyik napról a másikra cserélik a partnert de számukra az egyén neme nem mérvadó párkereséskor.
"Azért sem akarom mert már nagyon kötődtem kamaszként egy fiúhoz, és még szeretni is tudtam volna."
Hajaj. És akkor mi a helyzet a legjobb barátaiddal? Akikkel elmégy sörözni? Akikkel elmégy meccsre? Vagy valami? Honnan tudod hogy nincs közöttük legalább 1 biszex/meleg? Honnan tudod, hogy nem fogsz az egyikőjük iránt érezni valamit később? Akkor is majd menekülni fogsz előlük, mert bocs szerelmes vagyok beléd de nem akarlak látni? Ez nem lesz jó megoldás....
"De a legfőbb ok, hogy nem tudnék melegként élni. Nekem az nem menne, hogy mindenkinek hazudjak, és elviseljem a homofóbiát mindennap."
Nem kell hazudni mindenkinek minden nap, mert az embernek nincs ráírva az arcára a szexualitása. Mégis kinek hazudnál? A szűk családi köröd tudná rólad meg ha úgy érzed pár közeli barát és kész. A többieknek meg ha kérdezik van-e csaj szimplán annyit felelsz hogy nincs. Nem hazudsz lényegében....
Az hogy homofóbiát el kell viselni minden nap, az butaság.
Senki sem tudja hogy kivel vagy együtt, nem írod az arcodra rá hogy haló van egy pasim...
Az a helyzet hogy biszex vagy és ezt nem fogadtad még el. "Az élethez tartás kell" mondattal nyomod el magadban ezeket a hajlamokat.
Na de milyen esélyek lennének? Ha anyud összejön a sráccal akkor az a srác valamennyire már a család része lesz. Nyilván lesznek közös események nem túl gyakran, évente pl 1 közös alkalom (karácsony) amit együtt töltesz a srác társaságában. Ez épp elegendő lesz arra hogy emlékeztessen téged: Te biszex vagy és nem heteró.
Ez frusztrálttá tesz majd mert hát ott van a barátnőd mégis általad "rossznak gondolt irányba" mennek a gondolataid. Elfojtod majd ezeket az érzelmeket amelyek előbb-utóbb utat törnek majd maguknak de amíg a felszín alatt van, oktalanul frusztrálttá és levertté fogsz válni.
De hogyan tovább ebből a helyzetből? Sosem mégy el a közös eseményekre ahol a srác is ott van? Te leszel majd az udvariatlan a mások szemszögéből.
Ki kell ábrándítsalak, az hogy nem akarsz biszex vagy meleg lenni, nem döntés kérdése. Ilyennek "születtél" és pont, ezen nem lehet változtatni, csak elfogadni.
Csak gondolj egy picit a másik félre is. Ott van melletted a csajod, aki szeret téged és te is szereted őt. Neked mégis érzelmeid vannak egy másik srác iránt, aki meleg, és ahelyett hogy elfogadnád magad biszexként azt hazudod hogy heteró vagy. Nem csak magadnak a barátnődnek is. Eltelik majd x év, te frusztráltabb leszel, a csajod pedig nem tudja majd mi a gond.
Mert ha most ez a srác nincs a képben akkor majd jön egy másik szemben a buszon, vagy valahol az utcán akin megakad a szemed...
Ha igazán szereted a barátnődet akkor mondd el neki, mit érzel. Mert ő nem érdemli meg hogy rabold az idejét. Ez durván hangzik de igaz. Elmégy majd hozzá feleségül, lesz 2 gyerek aztán beismered hogy biszex vagy és a pasik jobban érdekelnek? De mellette elvettél az életéből 10+ évet mindezt azért mert TE nem merted felvállalni a dolgot.
Én is itt vagyok melegként, de nem fogok egy csajjal összejönni egyfelől mert nyilván nem megy, másfelől meg tudom hogy csak az idejét rabolná velem, amit kitolás vele szemben.
Ez most egy ilyen helyzet. Volt egy srác abba már beleszerettél, most itt van ő, másodikként. Majd ő is eltűnik akkor jön egy harmadik és így tovább.... Ezzel sajna szembe kell nézni.

"Nekem nem menne ez a cserélgetés, hogy hol fiúval, hol lánnyal. A barátnőm egyből szakítana ha elmondanám neki, elvégre ki tűrné ezt el, hogy a barátja fiúkkal is van"
A bisexualitás nem azt jelenti hogy 1x két pertnered van, egy lány és egy fiú. Ha valkia bi akkor az csak annyit takar hogy ha ismerkedik valakivel és belé szeret valakibe, akkor az min1 hogy fiú e lesz vagy lány, mert érzelmileg és sexualisan is kötődik hozzá. Ha bi vagy és van barátnőd ( monogám kapcsolatban) akit szeretsz akkor addig lesztek együt amíg szeretitek egymást és addig sem más lányal sem más fiuval nem csalhatod meg a barátnőd, és ő se téged. Lehet most együt leszel a barátnődel pár évig, aztán szakítotok, utána találsz egy fiút akivel párkapcsolatod lesz, és ha az sem jön össze és pár év után szakítotok akkor utána lehet találsz egy lányt. A bisexualitásban az nehéz hogy sok ember ( ahogy én is ) nem 50-50% ban érzi ugyan azt a nemek iránt, én nekem pl jobban bejönnek a fiúk (nekem 70% fiúk 30% lányok), de ha szeretek egy lányt akkor rendes párt tudok vele alkotni. De vannak bisexualisok akiknek az igényeit csak a fiúk tudják kitöltenni, de lány iránt is érezhetnek valamit.
Van egy barátom aki bi srác már vagy 2 éve együt van a barátnőjével, 1x sem csalta meg, a lány tud róla hogy a srác bi és nincs vele semmi gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!