Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy a meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a meleg filmek 95%-ának szomorú vége van?

Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Mert ilyen a melegek sorsa.
2019. nov. 10. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
4%
Mert az egesz LMBTQ vilag egy szomoru vadhajtas a kereszteny-konzervativ Europa hatan. Isten, haza, csalad - 3as jelszo:)
2019. nov. 10. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Az előzőeknek nincs teljesen igaza. Szerintem arról van szó, hohy a meleg filmeket heterók készítik heteróknakbés nem melegek melegeknek. És a heterók, akkor is ha nem homofóbok vagy akkor is ha támogaják a melegeket, egy kicsit hátrányos helyzetűként kezelnek minket. És azért valamennyi valóságalapja tényleg van.
2019. nov. 10. 22:35
 4/6 Buran ***** válasza:
97%

Meleg filmek általában nem a hollywoodi mainstreamben készülnek, sokkal inkább független filmes alkotások, amiknek nagyon gyakran van szomorú végük, attól függetlenül, hogy hetero vagy meleg kapcsolat áll a középpontban.

De nem is feltétlen azt mondanám, hogy mindennek szomorú a vége, inkább csak nem "happy end"

2019. nov. 10. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy fogalmaznék, hogy inkább "nem happy end" mint szomorú. De az élet legtöbbször ilyen. Ad is és el is vesz.

Másrészt azért sok film esetében megfigyelhető az is, hogy van némi "érzékenyítési szándék" is a készítőkben. Az emberek sok esetben csak filmek útján találkoznak olyan jelenségekkel amik nem mindennaposak. Így aztán, ha a homoszexualitást mindig csak vidám dologkét ábrázolnák amiben naplementébe nyargal az unikornis hátán a két főhőssel akkor az emberek azt mondanák, hogy "miért jönnek itt meleg jogokkal amikor olyan gondtalan, boldog életük van".

2019. nov. 11. 09:58
 6/6 A kérdező kommentje:
09:58-as Én erre nem is gondoltam eddig, ez igaz csak néha csinálhatnának boldog filmeket, mert általában megnézek egyet és olyan "megakarok halni" érzésem van :D
2019. nov. 11. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!