Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg ilyen lenne ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen lenne ez a közösség?

Figyelt kérdés

Megismertem egy 30-as éveiben járó embert, barátkozunk meg minden, meleg ő is.

A lényeg:

Azt mondta, hogy "Soha nem lesz kapcsolatom nekem se, meg neki sem, mert a meleg világ ilyen"

Tényleg a melegek nagyrésze csak a szexre megy és semmilyen érzelemre nem vágynak?

2019. nov. 6. 22:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek :)
2019. nov. 7. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:
82%

Mindenki az alapján ítél, akikkel találkozott. Egy hirdetés, egy keresés sokszor magában rejti azt, ki fog jelentkezni rá.

Ha alsónadrágos vagy ennél lazább fotókat is publikál magáról valaki, az szerintem azt is jelenti, hogy a testiség a fontos számára és azok fognak jelentkezni, akik hasonlóan éreznek. Gyors kapcsolat, futó szex és aztán mennek tovább, hacsak nem fogod meg valamivel, ami értékes számára.

Gondolkodni kell és úgy hirdetni vagy olyan hirdetésekre válaszolni, ami nem csak betükkel leírva, hanem érzésekkel is sugallva arról szól,nem futó kapcsolatra vágyik az illető. Ha tényleg tartós hosszú barátság a cél.

2019. nov. 9. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!