Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol lehet ilyen elfogadó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ilyen elfogadó közösséget/iskolát találni? 18/f

Figyelt kérdés

Van egy 18 éves fiú barátom, aki nyíltan meleg.

Már általánosban is mindenki tudta róla (ránézésből nem tudni róla, rendesen öltözik, rendesen beszél,viselkedik), csak úgy tudta meg mindenki hogy kirakott egy képet instagramra az akkori pasijával.

Most szakközépbe jár, és tényleg mindenki jóban van vele, bírják őt az osztálytársai. Mindig mondják, hogy nagy forma a gyerek, hatalmas poénjai/beszólásai vannak, a saját szexuális beállítottságával is szokott poénkodni. Ő tényleg ilyen közkedvelt srác, mindenki bírja őt.

Mostanság már nem is olyan biztosak abba, hogy meleg, az egyik csaj osztálytársa annyira nyomult rá, hogy elmentek együtt moziba, aztán mozi után "ujjal és nyelvvel is kényeztette" a csajt, de összejönni nem akart vele, "mert ő meleg".

2018. dec. 21. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadó közösség, emberek mindenhol vannak, csak meg kell őket találni.

Az az igazság, hogy nagyon sok múlik a kiálláson, meg a magabiztosságon.

Az emberek hajlamosak a "gyenge láncszemeket" szekálni, piszkálni őket akár ezért, akár másért. Simán olyanokért is, hogy szemüveges vagy éppen zöld a szeme.

Jó, nyilván a melegség egy nehezebb téma, sok az elítélő ember, de azért elég kevés ember van szerintem, akihez, ha full magabiztosan odamegy valaki, hogy meleg, akkor szemtől-szembe elítéli emiatt.

Én is 18 vagyok, negyedikes gimnazista. Kilencedikben és tizedikben rettegtem amiatt, hogy el fognak ítélni, még beszólást is kaptam emiatt, aztán tizenegyedikbe bekerültem egy elfogadó közegbe, ahol kinyíltam, felvállaltam magamat és most nagyon sokan kedvelnek. Sokkal többen, mint amikor nem vállaltam fel magamat és attól rettegtem, hogyha kiderül, akkor mindenki utálni fog.

2018. dec. 21. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Művészeti suli
2018. dec. 21. 22:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem művészetibe jár, szakközépbe, és ott villanyszerelést tanul...

Az a furcsa, hogy ott a tanárok is elfogadóak. Mármint vannak ott öregebb tanárok, és ők sem szivatják őt azért mert meleg.

2018. dec. 22. 10:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert a tanárok meglepő módon általában értelmesek :D

Nem hinné az ember, de rengeteget tapasztalt emberek a tanárok és legtöbbjük nem az alapján ítél, hogy ki az ember, hanem, hogy mit csinál az óráján.

Az előttem író, szerintem a kérésre adott választ, vagyis, hogy "Hol van elfogadó közösség?" - "Művészeti suliban". Ezzel egyet tudok érteni, én is művészetibe járok most és mind a tanárok, mind a diákok eléggé "liberálisan" állnak a dologhoz.

Bár nekem gimiben sem igazán voltak ebből problémáim, elég sokan tudták rólam, a végére a tanárok is megtudták és nem igazán volt bajuk vele. Ha az ember elfogadja magát, akkor képes a környezetével is elfogadtatni.

2018. dec. 23. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!