Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen lenne ez a közösség?
Megismertem egy 30-as éveiben járó embert, barátkozunk meg minden, meleg ő is.
A lényeg:
Azt mondta, hogy "Soha nem lesz kapcsolatom nekem se, meg neki sem, mert a meleg világ ilyen"
Tényleg a melegek nagyrésze csak a szexre megy és semmilyen érzelemre nem vágynak?

Nem hiszem, minden ember vágyik valami biztos pontra az életében.
Az igazi kapcsolat vagy szerelem a melegeknek is kijár.
Szerintem olyan mint a heteróknál, egyesek szabad elvűek, mások nem

Három tartós kapcsolatom volt eddig, mind a három a hűtlenség miatt fejeződött be. És nem én voltam a hűtlen.
Az utolsó volt életemben eddig a nagy szerelem, amiről azt hittem, végre révbe értem.
De amikor rájössz, hogy az, akit a legjobban szeretsz felhordja a közös lakásotokba a szeretőjét, megeszik azt a kaját, ami a kettőtöké és utána nem egy alkalommal a közös ágyatokban szexelnek, és még olyan nyomokat is hagynak, amit nem lehet letagadni....akkor azért nem kis törés lesz az ember szívén.
Három éves kapcsolatot tettek tönkre bő egy hónap alatt, mikor lebukott, vállvonogatva beismerte, mondván nem tehet az érzéseiről.
Na ez utóbbi fals duma. Minden hűtlen ezzel védekezik.És még valami, nap mint nap elmondta és éreztette, hogy szeret .Ezért is furcsa az egész.
Mikor lebukott, azonnal szakítottam, és bár azóta háromszor újrakezdte volna, nem adom meg neki a lehetőséget.
Abszolút elmúlt belőlem a naivitás, hogy hűség létezik. És két éve, mióta megint magam vagyok, nyár közepére álltam helyre lelkileg.
És bizony, egyáltalán nincs kapcsolatigényem, már átnézek a férfiakon, bárki is legyen.
Sajnos a melegek nagyon nagy része ösztönlény, az a kis húsdarab vezérli őket, ami a lábuk között leledzik...

Nem mindenki, de ahogy látod Romeon is, a többség sajnos ilyen.
De egyébként szerintem a hetero férfiak többsége is, csak őket a nők valamelyest kordában tartják.
Egyébként az sem segít, hogy sokan úgy érzik, rejtőzködniük kell, egy kapcsolatot meg jóval nehezebb titokban tartani, mint egy egyéjszakás kalandot.

Tudod háromfajta meleg van.
Az elsőt csak a szex érdekli. Nem akar kapcsolatot és nem keres párt.
A második azt állítja, hogy kapcsolatot keres de valójában az első csoportba tartozik. Ő azzal takarózik, hogy azért alkalmizik "mert a meleg világ ilyen és mindenki ezt csinálja".
A harmadik meg boldogan él a párjával kapcsolatban.
Mindent lehet csak akarni kell. Mindenki megtalálhatja a párját és azt amit keres. A gond csak akkor van, ha te a harmadik csoportba tartozol a párod meg az első kettőbe és csak elhiteti veled, hogy ő is azt akarja amit Te.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!